היי בנות המשוער שלי ב9 לאוקטובר בעזרת השם יש לי 20 ימי מחלה כרגע. אני רוצה לצאת לחופשת מחלה על ימי המחלה שצברתי לפני המשוער. יש גם את ראש השנה ואת יום כיפור במהלך ספטמבר ואני לא רוצה שיקרה מצב שאני אלד אחרי המשוער ואז יגמרו לי הימי מחלה. כמה זמן לפני המשוער אתן ממליצות לקחת מחלה? שבועיים? שלוש? בנוסף, אני פשוט מבקשת מהרופא משפחה שלי/רופא מערב הריון כל פעם מחלה?
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות👍2 לייקים

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביולי 2022 בשעה 08:31
בהריון של הבכורה שלי עבדתי עד יום הלידה. בהריון של השנייה שלי לקחתי ימי מחלה שבועיים לפני המשוער, כי הרגשתי שאני לא מסוגלת לעבוד וללכת. גם הייתי עם פתיחה של חצי במשך השבועיים האלו ופחדתי ללכת בעבודה (מורה). הכל תלוי בתחושה שלך... וכן, את פשוט מוציאה ימי מחלה מרופא נשים או רופא משפחה. בע"ה בידיים מלאות 🙏 ❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביולי 2022 בשעה 09:56
אם את לוקחת שבועיים לפני המשוער זה לוקח לך רק 5 ימי מחלה כי יש את ראש השנה ויום כיפור אז את יכולה אפילו לקחת 3 שבועות לפני ואז זה יבזבז לך 10 ימי מחלה ועוד 10 למקרה שתלדי אחרי המשוער.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך