מכינה חלות כל שבוע אותו מתכון מקמח כוסמין, יוצא שלמות! לאחרונה החלה נפתחת באפיה, משהי יודעת מה הסיבה?
אוכלאוכל
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביולי 2022 בשעה 10:53
התפחת יתר…. תתפיחי פחות זמן את הבצק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביולי 2022 בשעה 10:53
נהיה חם יותר בחוץ וזה משפיע על התפחה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביולי 2022 בשעה 11:05
אולי תפח מדי, כי הבצק ממש הכפיל את עצמו אז לא נראה לי שלא תפח מספיק...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביולי 2022 בשעה 11:07
התפחת יתר חד משמעי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך