☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1166230
משתמשת פורטי
28 ביוני 2022 בשעה 07:11
שבוע 7+2 ב 1/8 שקיפות עורפית הרופא אמר לי לעשות בדיקות לפני האם ניתן לעשות כבר עכשיו ?
הריון ולידה
💬
8 תגובות
תגובות (8)
משתמשת פורטי
28 ביוני 2022 בשעה 07:22
איזה בדיקות? שקיפות עורפית אפשר לעשות רק משבוע 11. אני מניחה שהוא התכוון לבדיקות דם, ואז כמובן ןרצוי שכדאי לעשות כבר עכשיו
משתמשת פורטי
28 ביוני 2022 בשעה 07:22
כן בדיקות דם ושתן
משתמשת פורטי
28 ביוני 2022 בשעה 07:23
אז ברןר שאפשר. אפילו רצוי כמה שיותר מוקדם
משתמשת פורטי
28 ביוני 2022 בשעה 07:24
מניחה שהוא התכוון לבדיקות דם ושתן וכלליות שעושים בתחילת היריון. מומלץ לעשות כבר מעכשיו, תבקשי מהרופא/ה שלך הפניה :)
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
2 ביולי 2017 בשעה 07:50
שאלה ... היי בנות יקרות .. אני בשבוע ה7 של הריון העם מותר לצבוע שיער או לא מומלץ? תודה לעונות
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
8 בינואר 2018 בשעה 17:14
דופק איטי עזרה היי בנות צריכה עזרה !! שבוע 6+5 הריון ראשון הייתי אצל הרופא נשים לאולטרסאונד היה לי פיפי לפני הבדיקה נכנסתי ואני מנגבת פתאום רואה דימום של דם חום וקצת בהיר, נכנסתי לרופא סיפרתי לו שלפני רגע היה לי דימום ושבכל השבועות לא היה לי שום דימום הוא אומר בואי נבדוק עשה לי אולטרסאונד והדופק של העובר היה איטי לא כמו שהוא צריך להיות ביחס לשבוע אז הרופא אמר שזה מבחינתו לא תקין ושהוא לא שולל ושהוא רוצה שאני יגיע שוב ביום חמישי הקרוב לבדיקה חוזרת ושלגביי הדימומים אם זה מתגבר להודיע ועכשיו שוב נכנסת לשירותים מנגבת ורואה דם מה אני עושהה ??
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
5 במרץ 2018 בשעה 22:01
דחוףףףף אפשר לקחת דילקטטין 1 במקום 2 לפני השינה?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
5 בספטמבר 2019 בשעה 06:25
האגיס שיש עליו פסים סגולים ופו הדב מישהי יודעת להגיד לי איזו מידה זו ולאיזה משקל מתאים?
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
2 בספטמבר 2020 בשעה 09:21
או אלרגיה או כבר לא יודעת מה ? הצילו ! פעם בשבועיים תופס אותי קירור של אפצי בלי הפסקה נזלת מים !!! והעיניים כבר כואבות לי ... איך אני פותרת את זה אי אפשר לקחת שופ כדור (בחודש שני) 😳 ואני עומדת להישתגע !
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
13 בינואר 2021 בשעה 10:31
אשמח לעזרתכן ❤️ אני בשבוע 11+4. עד עכשיו בקושי היו לי כאבי בטן. שבוע שעבר בשבוע 10 יצאה לי הבטן ומאתמול יש לי כאבי בטן שאני לא מכירה. בהתחלה חשבתי שאולי אני מתחילה להרגיש את הקטן למרות שזה נורא מוקדם, אבל כן הייתה לי הרגשה כאילו משהו זז בתוכי וכמו התקשויות כ אלה בבטן. היום מהבוקר אני מרגישה שכל האיזור של הרחם מכווץ ממש, וגם מרגישה כמו תנועות כאלה. אולי זה בכלל גזים? 🙈 מישהי יודעת? לא הרגשתי שום תחושה כזו ואני לא יודעת אם ללכת להיבדק או לא.
הריון ולידה
💬
5 תגובות