אחרי בכי מטורף עליתי כמעט 5 קילו ואני רק בחודש שני הBMI שלי לפני ההריון 25 ככה שזה קצת עודף משקל הבנתי שאסור לעשות דיאטה עם bmi כזה אז מה עושים? 😭 קשה לי לאכול דברים לא טעימים ויש לי חשקים לפעמים לשוקולד (משהו כמו פעם ביום) שאר הזמן אני אוכלת די בסדר ופעמיים ביום אוכלת סלט עם הארוחה אין לי בחילות והקאות בכלל ככה שאין גם את זה שיאזן ואני כל הזמן רעבה 😓 מפחדת לעלות יותר מידי לbmi שלי כתוב עד 11.5 קילו ואם התינוק הנוזלים והשליה זה 9 ק''ג אז כבר עברתי את ה11.5 מתוסכלת. מצטערת על החפירה עצות?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 ביוני 2022 בשעה 07:09
כל אחת מגיבה אחרת אני גם עליתי 3 קילו ממש על ההתחלה שבוע 6
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 ביוני 2022 בשעה 07:11
זה בסדרררר אין לך ממה לחשוש תאכלי כמה שאת צריכה.!! אל תתעסקי במשקל אהובה תמיד תוכלי להוריד אחרי זה. אני גם לרוב אוכלת בלילות שזה יותר משמין אבל באמת שזה לא משנה כי תאכלי כמה שהגוף מבקש תמיד תוכלי להוריד אל תשכחי את זה !
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 ביוני 2022 בשעה 07:13
גם לי הפריע בהתחלה כל עיניין המשקל אני נמוכה וכל קילו רואים עליי .. אחרי שהתחלתי להרגיש תנועות הבנתי את החשיבות שבדבר את אשכרה מייצרת חיים בבטן שלך !! תאכלי מה שבא לך כמה שבא לך אני כרגע שבוע 34 עליתי 15 קילו ומודה על הכל ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 ביוני 2022 בשעה 07:14
תודה אהובות אתן מעודדות אותי 🥲🙏

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך