לטגן בחמאה/שמן זית שום כתוש/בצל ,
להוסיף פטריות חיות/שימורים,
שמנת מתוקה מלח פלפל שחור ,
2 תיבוליות קנור בטעם פטריות..
משתמשת פורטי20 ביוני 2022 בשעה 14:18
2 בצלים גדולים לחתוך קטן לטגן עם חמאה אחת אחרי שהבצל נהיה בצבע חום להוסיף פטריות לעוד 5 דקות להוסיף 2 חבילות שמנת לבישול מלח ופלפל לשים על פסטה מוכנה או תפוא מוכן.
אני שמה בתוך הפסטה חתיכות של גבינה צהובה וזה יוצא טילללללל
משתמשת פורטי20 ביוני 2022 בשעה 14:28
לטגן בחמאה בצל
להוסיף פיטריות
תבלינים מלח פלפל שחור אגוז מוסקט כף קמח לערבב
ואז להוסיף תשמנת להרתחה ואז להוסיף כוס חלב על אש נמוכה רבע שעה
ואז להוסיף תפסטה לערבב ומעל גבינה צהובה יוצא טעים ורוטב סמיך
משתמשת פורטי20 ביוני 2022 בשעה 14:36
מתכון של מסעדות טובות זה לשלב עם רוטב בשמל צרפתי
מטגנת עם שמן זית וחמאה יחד פיטריות, מטבלת באגוז מוסקט מלך פלפל גס, (יכולה אם בצל) לא מבשלת הרבה את ה פיטריות כי הם יהיו מושים.. תני בישול בקטנה,
מוסיפה , כף קמח ומערבת מהר, שמה בערך רבע כוס וקצת חלב ומערבבת, שהכל סמיך וללא גושים את מוסיפה שמנת מתוקה אחת או שתיים תלוי בכמות שאתם אוהבים, נותנת לזה קצת הסמכה. טועמת כדי לתקן מלח פלפל ומכבה את האש
מוסיפה פסטה נותנת עירבוב טוב ולתת לזה לשבת קצת עם הטוב , את יכולה להוסיף גפ 3-4 עלי בזיליקום אם את אוהבת