
משתמשת פורטי18 ביוני 2022 בשעה 17:39
הי, בעיקר פוסט פריקה...
חודש וקצת אחרי קיסרי חירום שני, כל ההריון סבלתי ממש ממצבי רוח, הזוגיות קצת קשה למרות שבעלי מנסה לעזור רוב הזמן.
הלידה עצמה אולי זה לפוסט אחר, אולי גן כן משליך על המצב שלי עכשיו, לא יודעת..ת
בבית יש ילדה בת שנתיים וחצי שקיבלה בעיקרון ממש יפה את האח הקטן שלה, אבל, נהייתה אלימה ואגרסיבית כלפי וכלפי בעלי בעיקר, בגן ועל אנשים אחרים בעיקר צועקת אבל לי ולבעלי גם הרבה פעמים ממש מקסימה חנושכת כשהוא לא מוצא חן בעיניה או כשאנחנו אומרים לה "לא" על משו.
אני מאז אמצע ההריון כזה, והתחזק מאוד אחרי הלידה הלא קלה, נהייתי ממש הרבה פעמים חסרת סבלנות לילדה וזה כמובן התגבר עוד יותר מרגע שהיא נהייתה אלימה וגם צועקת המון.... התחלתי לאבד הרבה פעמים שליטה בעצמי ונותת לה סטירות כל פעם שהיא מרביצה לי או נושכת, לפעמים אני. מרגישה שאני עוברת גבולות, ואני ממש בוכה אחרי דבר כזה ואוכלת את עצמי שהיא קטנה ולא מגיע לה לחטוף ממני ככה, אבל אני ממש לא מצליחה לעצור את זה!!
אני מפחדת ממש שיום יבוא ואני אגזים וזה לא יגמר בסטירה, רוצה להאמין שאני לא אגיע לזה כי זאת הילדה שלי ואני מטורפת עליה אבל מתה מפחד!!!
הריון ולידה

💬13 תגובות👍1 לייקים