זה היה קורה אצל היהודים...?! גם אם יש אלימות אצל היהודים, זה יהיה בדרך כלל ילדים שהולכים מכות או שוטרים אבל, זה לא זה. זה ממש לא זה. זה... לא זה. זה לא זה.
💬4 תגובות👍4 לייקים

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2022 בשעה 16:39
מסכימה אבל זו לא הפלטפורמה לדון בזה בעיקר כי יש פה בנות מכל המגזרים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2022 בשעה 17:05
מה אתן אומרות.. אין אנשים שסוגרים חשבונות אחד עם השני, אין רכבים שמתפוצצים בין המפיונרים היהודים, אין שוטרים יהודים שרוצחים את הנשים שלהן מול עיני הילדים? יש כל כך הרבה סיפורי זוועה גם אצל היהודי וגם אצל הערבים ! הכל מתחיל מהחינוך בבית!! בן אדם רע ישאר לנצח רע! ללא קשר לגזע מין או מגדר!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2022 בשעה 17:17
שוטרים... הדגשתי, אבל בואי מוות אצלינו זה הגרוע מכל, אצלם זה הרע במיעוטו. זה מציאות זה הטבע לכך הם נולדו. כמובן שאנשים פסיכופתים עם כדורים גם יגרמו לפשיעות בלי הבדלי גזע ודת אבל אצל הערבים זה הנורמה, זה הרגל, זה לאו דווקא האנשים הפסיכופתים... ברגע שמשהו חם אצלם, זה הופך להיות גם למוות, כאילו זה סתם כאפה...אין חשבון. אצל היהודים אמממממ לא .. זה לא ככה נשמה . יש אנשים שסוגרים חשבונות, אבל זה לא ככה אין צורך להתחמם ולהגיד דברים רחוקים מהמציאות, זה ממש לא ככה... אצלינו אם זה קורה זה דבר חריג, אצלם לא. לא צריך להתווכח סתם נו, די.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2022 בשעה 22:24
נושא זה ננעל באופן אוטומטי לאחר דיווחים רבים ממשתמשות שונות. ייתכן ומשתמשות יושעו כתוצאה מכך.