בנות עזרה, הכנתי אתמול מרק ירקות לילדה טחנתי אותן והקפאתי בכוסות שתיה חמה חד״פ הוצאתי בבוקר כוס אחת עזבו שעד שזה מפשיר זה נצח, יוצא מזה מלא מים והמרקם של המרק נהיה כמו דף ספוג במים. זה אמור להיות ככה?
אמהותאמהות
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2022 בשעה 09:22
מה דעתך במרק? בעקרון הירק היחיד שלא מומלץ להקפיא זה תפו"א. חוץ מזה אני הייתי מכינה כמות ענקית ומקפיאה וכל בוקר מפשירה אחד לגננת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2022 בשעה 09:22
מה שמת במרק?**
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2022 בשעה 09:22
לא ממליצה לטחון לפני ההקפאה גם לי זה היה קורה! תטחני אחרי שתפשירי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2022 בשעה 09:32
נראה לי שהבעיה כאן זאת הכוס החדפ .. צריך בקופסאות קטנות הרמטיות גם לא טוב להשאיר חשוף כי זה מקבל טעם לוואי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך