שאלה לאופות שביינכן 😋 הכנתי נשיקות מרנג שוויצרי ואחרי שהמסתי את הסוכר בחלבון והתחלתי להקציף הבנתי שחסר לע חצי מכמות הסוכר והוספתי אותו במהלך ההקצפה הנשיקות בתנור כבר שלוש שעות ועדיין לא יבשות.. יש קשר? הם יצאו בסדר?
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 ביוני 2022 בשעה 21:51
לא חושבת שזה בעייתי שהוספת אחכ , לגבי התנור אם הוא על חום של 90/100 אז זה מינימום 3 שעות כזה . וגם תלוי בגודל של הנשיקות ככל שהן גדולות יותר ככה זה לוקח יותר זמן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 ביוני 2022 בשעה 21:51
ושימי על טורבו אם לא שמת

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

בנות עם נסיון בהנקה בבקשה ייעוץ!!! ילדתי ברביעי בבוקר תינוק מהמם.. הלידה הייתה טראומתית מאוד ולא הייתי בתפקוד עצמאי בכלל כמעט יממה! לקראת הערב הראשון ניסיתי להניק לראשונה עם יועצת הנקה וניסינו אך לא הצליח החיבור ובסוף סחטנו קולוסטרום והבאנו בכפית. מאז ניסיתי להניק מספר פעמים ללא הצלחה, מצליח להתחבר לכמה שניות בלבד וזה ממש לא מדגדג לו יש לי תינוקי גדול מאוד (4300). אז נאלצתי כל הזמן לתת תמ"ל. בקיצור מאז כל מנה הוא אוכל רק תמ"ל, בחלק מהפעמים אני מנסה להתחיל בהנקה שלא מצליחה ואז אני נשברת כי הוא רעב מאוד. ניסיתי המון פעמים להניק וזה לא צולח בכלל. בקושי יוצא לי משו וגם מה שיוצא לא מספיק בכלל. היועצת הנקה אמרה שזה בסדר כל עוד אני שואבת כל שלוש שעות כדי לייצר חלב, אך לצערי בגלל המוגבלות הפיזית שלי וההחלמה הקשה אני לא מצליחה לשאוב בכזאת תדירות אלא גג פעמיים ביום, והוא בינתיים רק על תמ"ל. ואין מה לעשות זה המצב השלמתי עם זה. השאלה אם זה לא ישבש לי את ההמשך, ואם עדיין יהיה סיכוי שהגוף שלי ייצר חלב ואני אוכל להניק. אני שבורה שבורה שאני לא מצליחה :(( הייתי במצב כל כך קשה לאחר הלידה שלא הצלחתי להתמודד עם עניין ההנקה וכעת לא הולך כלום. כי לא שאבתי מספיק. יש לי עוד סיכוי להצליח??
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות