שאלה לאופות שביינכן 😋 הכנתי נשיקות מרנג שוויצרי ואחרי שהמסתי את הסוכר בחלבון והתחלתי להקציף הבנתי שחסר לי חצי מכמות הסוכר והוספתי אותו במהלך ההקצפה הנשיקות בתנור כבר שלוש שעות ועדיין לא יבשות … יש קשר ? הן יצאו בסדר? 🥲🙏🏼🙏🏼
במטבח עם מעייןבמטבח עם מעיין
💬7 תגובות👍1 לייקים

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 ביוני 2022 בשעה 21:09
איזה חום זה בסדר שהוספת את הסוכר תוך כדי חשוב פשוט שהוא ימס בחלבונים לגמרי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 ביוני 2022 בשעה 21:09
זה נראה שהן לא קשות תנסי להוציא אחת להשאיר בחוץ כמה דק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 ביוני 2022 בשעה 21:11
הן ממש עוד דביקות אפילו לא ברמה של לנתק מהנייר אפייה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 ביוני 2022 בשעה 21:11
חום 80 מעלות טורבו

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך