התינוק שלי בן חודש ושבוע. בטיפת חלב אמרו לי להלביש לו עד גיל חודש 2 שכבות חולצה ארוכה ושכבה אחת מכנס עם רגלית. ולאחר גיל חודש להוריד לו שכבה אחת חולצה. בלילה אם קר בבית להחזיר ל-2 שכבות, אם המכנס ללא רגלית אז להוסיף גרביים דקות וכיסוי שמיכה דקה. בהמשך לאחר 8 שבועות אפשר להוריד לשכבה אחת חולצה קצרה וגם מכנס קצר, לבחירתי חמתי כל פעם עוקצת אותי שאני שורפת אותו ושהוא מסכן ואני אומרת לה שזה מה שאמרו לי בטיפת חלב מעבר לזה אני לא מרגישה שחם לו וממש לא נעים לי שהיא אומרת את זה איך אתן מלבישות?
משוערות מאי-יוני 2022משוערות מאי-יוני 2022
💬10 תגובות👍1 לייקים

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביוני 2022 בשעה 22:17
אם באמת זהמה שאמרו לי גם בבית חולים ובטיםת חלב אבל אני מלבישה אותו שכבה אחת גם בלילה וגם ביום ואם ממש חם ביום אז מורידה לו מכנס אין לנו מזגן ובאמת שחם אצלנו ואםילו שאני מניקה הוא מזיעה לי . לכי לפי ההרגשה שלך אני גם בודקת תיידים והרגליים שלא יהיו קרות . אז לא יודעת אל תקחי ממני דוגמה גם לי אמרו לשים שלי שכבות בהתחלה הייתי שמה בימים הראשונים ועכשיו הוא בן 10 ימים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביוני 2022 בשעה 22:18
מכסה אותו בסמיכה דקה ושמיכת פוך כזאת ללילה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביוני 2022 בשעה 22:19
בייבי בהנקה יותר חם מהרגיל ואפשר להוריד מכנס.. אני נוגעת לו בגב הוא לא מזיע וגם באף מרגישה אם הוא קר או חם הוא מרגיש לי בסדר רך ונעים זה נכון שחם בחוץ אבל לא ברמה של להפשיט אותו כמו שחמתי הייתה עושה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביוני 2022 בשעה 22:19
וגם אם ממש ממש חם אני מלבישה אותו קצר קייצי כזה בודקת כל הזמן שלא יהיו לו קר

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך