
משתמשת פורטי30 במאי 2022 בשעה 12:26
המצב עם בעלי לא כלכך טוב מתוח כל הזמן ריבים תיסכולים שיורדי עלי תינוק בן שנה וחצי חסר ישע שלא אשם בכלום .
החלטתי עם כל הצער והכאב שבדבר שעדיף אמא גרושה מאושרת מאשר אמא נשואה ממורמרת.
בעלי הוא מהמם באמת אין גברים כאלה פשוט אנחנו בתקופה לא כלכך טובה הוא לא עוזר עם הילד דואג לצאת עם חברים תמיד אומר לי בואי איתי אבל אני מוצאת את עצמי בייביסיטר אחרי הילד והוא יושב שותה נהנה לא מתאים לי .
נניח עכשיו קבע עם בן דוד שלו שנלך אליו לבריכה אפילו לא ידעתי אמרתי לו אני מעדיפה לנקות לסדר את הבית תקח את הילד ותלך אמר לי שיאפשר צריך לרדוף אחריו כל היום מרגיז שאני תמיד הבייביסיטר לי נפשית אין כוחות לזה
עזבי את העיר שלי בשביל לעבור קרוב לרב שלו ובשביל ללכת לאמא צריך באוטובוסים וזה קשה עם הילד אבל וויתרתי על הכל שהיה לו טוב מרגישה שעשיתי יותר מידי ויתורים ומגיע לבן שלי אמא מאושרת לא משנה גרושה או נשואה העיקר שתהייה מאושרת .
הריון ולידה

💬16 תגובות👍1 לייקים