תינוק בן שבוע וחצי , נרדם רק על הידיים ולא מסכים להרדם במיטה שלו , אני מפחדת לישון איתו במיטה כי אני זזה המון ויכולה חס ושלום למעוך אותו ובלי קשר לזה זה מכביד עלי בסדר יום שלי שהוא כל הזמן רוצה רק על הידיים , עצות איך להרגיל אותו לישון שינה טובה במיטה שלו?
הריון ולידההריון ולידה
💬14 תגובות

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 במאי 2022 בשעה 09:37
קודם כל הוא תינוק עד גיל כמעט חודשיים הם עדיין חושבים שהם בתוך הרחם ודורשים את החום שהיה להם שם. תעטפי אותו, תני לו חום שירגיש ביטחון, ברגע שיהיה לו מספיק נעים הוא ישן טוב. לגבי המיטה של התינוק, הייתי ממליצה לשים שם נחשוש וממש למלא אותו בדברים כדי ששוב ירגיש חום ולא מיטה ריקה, יש כאלה שקונים בייבינסט - לא פריט חובה כי אחרי חודשיים- שלוש זה לא רלוונטי אבל אם יש לך מישו שמוסר תקחי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 במאי 2022 בשעה 09:50
כן אני עוטפת אותו והמיטה שלו עם נחשוש ושמיכות וממש כיפית וחמימה והוא עדיין לא מסכים להיות בה גם אם אני יושבת לידו ומלטפת אותו עד שהוא נרדם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 במאי 2022 בשעה 09:52
ניסיתי לשים את העגלה של האמבטיה לידי בתוך המיטה וזה גם לא עזר .. הוא מסכים לישון רק עלי אבל כבר קרה שהוא התגלגל ממני או ששמתי עליו יד מתוך שינה ואני לא לוקחת את הסיכון הזה יותר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 במאי 2022 בשעה 09:52
את האמבטיה של העגלה*

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך