שבוע 38 קמתי עפ לחץ בבטן התחתונה כמו שיש כשיש גזים או קקי אבל אין גזים … והיה קקי בקטנה (יותר הרגיש כמו קקי כי הוא לוחץ שם ולא קקי כי אכלתי משהו לא טוב) אין לי ספק שזה הקטנציק שלי אני מרגישה תנועות עובר ומרגישה צירים מדומים כבר משבוע 35 אבל לא היה לי ככה זה סימן מבשר לידה? או מה?
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 במאי 2022 בשעה 07:56
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 במאי 2022 בשעה 07:59
שבוע 39 מרגישה בדיוק כמוך מאתמול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 במאי 2022 בשעה 08:14
גם אני מרגישה כמוך...בשבוע שלך.. מעכשיו כל סימן הוא מבשר לידה לדעתי. אבל רק עם צירים צפופים, או ירידת מים או כל סימן שמכאיב מאוד, ניגשים למיון עד אז נשב במתח בשקט😅
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 במאי 2022 בשעה 12:06
ממש מכה אני כל כמה דק הולכת לשירותים כי מרגיש לי כאילו יש לי אבל אין לי כלום 😞 רק מרגיש שיש לי דחוף לעשות קקי אבל לא יוצא כלום

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

חייבת לפרוק אחרי לידה התינוקת בת חודש ושבוע.. מיום הלידה אני מרגישה שהזוגיות שלי מתפרקת ומיום ליום נעשה לי קשה יותר ויותר. הזנחתי את הבית כל הזמן מחפשת לקבור את עצמי במיטה מיואשת! אני קמה נטו בשביל הילדה. קורה מצבים שאני פשוט מתמוטטת ובוכה לפעמים ללא סיבה ניראת לעין. בעלי בדרך כלל הבנאדם הכי מבין ופתאום הכל התהפך לו הוא לא מבין למה אני רחוקה ואני אומרת אתה מרחיק אותי. קשה לנו שאין אינטימיות קשה לנו שהוא היחיד שיוצא לפרנס הוא חוזר שבור רואה את הבית ומתחרפן. הוא פשוט לא מבין שבגלל שהוא לא תומך ומוריד אותי עם ההערות שלו הוא מחסל אותי ואין לי את הכוחות לקום. איך חוזרים לתפקד בכלל??? איך גורמים לו להבין אותי??? לא מספיק הגוף עבר טראומה מהלידה אני כל הזמן מרגישה חלשה! יש לי כאבי גב וכאבים באגן. לא יכולה יותר!! רוצה את החיים שלי בחזרה! רוצה את השמחת חיים שלי. רוצה את בעלי!!! תודה למי שקראה עד כאן.!
אמהותאמהות
💬8 תגובות