אשמח להמלצות איך להכין אורז לבן שלא ייצא יבש?
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

User Avatar
משתמשת פורטי24 במאי 2022 בשעה 16:01
מחממת בסיר קטן כף שמן זית מחכה שיתחמם שמה כוס אורז , מערבבת ונותנת לו קצת להטגן, מוסיפה כוס וחצי עם רותחים -תבלינים כמו שאת אוהבת .. מכסה ומשאירה פתח ממש ממש קטן לאדים ומבשלת כ11 דק בדיוק על השעון. יותר מושלם תמיד תמיד.
User Avatar
משתמשת פורטי24 במאי 2022 בשעה 17:34
סיר קטן עם קצת שמן (כף, שתיים) כוס אורז לערבב קצת להוסיף כןס וחצי מים רותחים מלח אפשר גם קצת מרק עוף שיש בועות והמים רותחים מנמיחים את האש עד הסוף, מכסים עם מכסה ומגבת. 10-15 דקות בערך (שאת פותחת את הסיר ואין מים, אפשר לטעום אם האורז מבושל טוב ואת מכבה את האש) יוצא מושלם כמו שאומרים אחד- אחד. בהצלחה ❤️

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך