מתכון לכרוב ממולא בבשר ואורז? איך עושים?🙃
אמהותאמהות
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 במאי 2022 בשעה 08:10
בדיוק אתמול עשיתי. טיגנתי בצל קצוץ, שמים אורז, ובשר או עוף טחון. ואז שמתי איזה 2 כפות רסק, מלח, פלפל שחור, צילי גרוס, פפריקה, שמן, אפשר גם פטרוזליה וכוסברה אבל אני שכחתי. ומערבבים וממלאים את הכרוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 במאי 2022 בשעה 08:12
בשביל להסתדר עם הכרוב יש כמה שיטות. שיטה אחד ואני הכי אוהבת את זה כי זה הכי קל בשבילי זה להקפיא את הכרוב כשאני חוזרת מהקניות, להפשיר אותו לילה לפני. ואז העלים רכים ונפרדים אחד אחד והם מתגלגלים יפה. שיטה שנייה זה לחתוך את הליבה, ולשים בתוך סיר עם מים רותחים. ואז בזהירות לקלף עלה עלה כל כמה דקות. וזה אני לא אוהבת כי זה התעסקות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 במאי 2022 בשעה 08:16
בקיצור אני לוקחת את העלה, שוטפת אותו טוב. ואת העלים הגדולים חותכת ל4 כי אני אוהבת אותם קטנים ואת העלים הקטנים משתמשת ככה או קצת חותכת. ואת החלק הבולט אני מגלחת קצת עם הסכין. אבל לא חייב. ממלאת במילוי ומגלגלת כמו סיגריה🤣 אבל לא צריך הדוק. ואז אני עושה את הכרוב בתנור. אני מסדרת את החלקים הבולטים שגילחתי בתחתית, ועוד עלים שנקרעו או משהו כזה. ואז מגלגלת כל עלה עם מילוי ושמה בתבנית. ואז שמה רוטב שהוא מהרסק והתבלינים (שכחתי גם להגיד ששמתי כמון בתבלינים) ומוסיפה לזה מים ושמן. ואז מכסה את התבנית ושמה בתנור על החום הכי גבוה במשך שעתיים בערך. וכל הזמן אני שמה לב לשים עוד מים

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך