בנות אני לא יודעת מה לעשות ואיפה ללדת.. הבנתי שבהדסה עין כרם צוות המיילדות מדהימות אבל חדרי האשפוז לאחר הלידה נוראיים והצוות לא מסייע בהאכלת התינוק... רוצה ביה"ח שגם צוות המיילדות נחמדות וגם חדרי האשפוז גג עד 2 בנות ויחסית שנראים במצב טוב והצוות כן מסייע בהאכלת התינוק ולא מעיר את האמא כל שעתיים להאכלתו. בבקשה צריכה המלצות. אני גרה בשפלה.
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 במאי 2022 בשעה 06:29
אני ילדתי בעין כרם הייתי שם שבוע אחרי קיסרי והחדרים היו בסדר גמור. נקי מרווח. היינו 2 בחדר והיה סבבה לגמרי! לא זכור לי שקראו לי להאכיל. וטפלו בגוזלים שלי יפה. הולכת ללדת שם שוב. צריך לזכור לכל אחת חוויה אחרת והיא מאוד משתנה בין אישה לאישה. אז קחי הכל בערבון מוגבל ותתפללי שתהיה לך חויה טובה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 במאי 2022 בשעה 06:32
אני ילדתי בהר הצופים וחדרי הלידה חדשים ויפים ונקיים, צוות מהמם, ובמחלקת יולדות חדשה עכשיו שיפצו. ממליצה ממש..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 במאי 2022 בשעה 06:34
אני ילדתי בהדסה עין כרם. הצוות היה מקסים גם בחדרי לידה וגם במחלקה. יש יועצת הנקה ביום ובלילה את יכולה לבחור אם את רוצה שיעירו אותך או יתנו לתינוק בקבוק. היינו 2 בחדר. הייתי במחלקה כמעט 5 ימים והייתה לי חוויה ממש טובה!

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך