למישהי יש טיפ איך להכין עוגה בחושה אווירית ונימוחה לא מתייבשת ?😋
אוכל
💬10 תגובות
תגובות (10)
משתמשת פורטי12 במאי 2022 בשעה 15:59
בלי הפרדה של החלמון וחלבון ?
משתמשת פורטי12 במאי 2022 בשעה 16:00
תלוי איזה עוגה אבל בגדול
להפריד חלבונים וחלמונים
חלבונים אם בטמפרטורת החדר מוקצפים יותר טוב אבל לא חובה
להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף יציב (לא מאוד.. כמעט מרנג)
את החלמונים בנפרד לערבב עם השמן/נוזלים/תמצית וניל/יוגורט
להוסיף את תערובת החלמונים לחלבונים בזרם דק תוך כדי ערבול במהירות בינונית.
את תערובת היבשים, קמח/קקאו/אבקת אפייה מה שלא יהיה,
להוסיף לתערובת עם מסננת, ב2-3 נגלות לערבל במהירות נמוכה רק עד שנטמע לא יותר מדי
אממ וזהו זה בגדול הטיפים אם לא הבנת משהו תשאלי