☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1117012
משתמשת פורטי
12 במאי 2022 בשעה 11:56
היי בנות.. השתמשתי עד עכשיו בטיפות אף אוטריווין בלי הפסקה כמה פעמים ביום ועכשיו שבוע 4 ב״ה וגיליתי רק עכשיו. נראה לכן שעשיתי נזק להריון?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
25 בנובמבר 2017 בשעה 15:47
כאבי בטןןןן היי בנות... הגיוני כאבי בטן כמו של מחזור בשבוע 6????
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
28 בנובמבר 2018 בשעה 16:29
חיסון חודש אמאלה מפחדת מכל החיסונים האלו מחר יש לנו חיסון של חודש איך הקטנים שלכן עברו?
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
6 בפברואר 2019 בשעה 14:32
חייבת ייעוץ ! בנות בעזרת השם עוד חודש המשוער בן ראשון נכד ראשון לשני הצדדים.. אני מאוד קשורה לאבא שלי ואני רוצה שהוא יהיה הסנדק בעלי גם רוצה את אבא שלו מן הסתם ואומר שלפי המנהג נותנים לאבא של הבעל... אני חייבת להגיד שאני ממש לא שלמה עם זה והנושא הזה מטריד אותי מאוד !!!! אמרנו שמי שלא ייבחר להיות הסנדק ניתן לילד את השם שלו כשם שני. זה עדיין לא מספק אותי, אני רוצה שאבא שלי יהיה הסנדק!!!! מצד שני לא רוצה לריב עם בעלי מה אני עושה ?????
הריון ולידה
💬
17 תגובות
משתמשת פורטי
7 באפריל 2021 בשעה 18:13
שבוע 34, נאמר לי בבדיקת גדילה שעצם הירך קצרה בשבועיים וחצי לאורך כל הבדיקות זה היה ככה... הומלץ ללכת ליעוץ גנטי ומי שפיר. אני ממש מפחדת מזה ולא רוצה לעשות יש מישהי עם סיפור דומה ומעודד?
הריון ולידה
💬
10 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
29 בספטמבר 2021 בשעה 04:12
אחת ולתמיד- 2 פסים בבדיקת הריון זה הריון סבבה?!?! לא צריך להיות מדען כדי לדעת את זה ולא צריך אישור של כל משתמשות פורטי שזה הריון! זה הריון! פס חזק/ פס חלש זה לא משנה! 2 פסים זה הריון!! טוב?!? פרקתי 🤦🏼♀️
הריון ולידה
💬
11 תגובות
👍
12 לייקים
משתמשת פורטי
7 בנובמבר 2021 בשעה 07:28
היי אהובות גיליתי משהו חדש ! היום דיברתי עם חברה וזה והיא אמרה לי שכל דייר שגר בבית יורד בתשלום המים (אצלנו זה תינוק ) עכשיו יש לי שאלה … אם יש לי חוב אצלם שלא שילמתי , הם יורידו לי על חודשים אחורה ?
הריון ולידה
💬
5 תגובות