לוקחת תפוח אדמה קטנים עם הקליפה
מבשלת בסיר עד שהם רכים אבל לא מדי
מוציאה אותם דופקת עליהם קצת שימעכן כזה
שמה שמן זית מעל
מלח גס ופלפל
ולתנור עד שמשחים
נדיר
משתמשת פורטי6 במאי 2022 בשעה 12:58
קודם כל מפעילה תנור ל200 מעלות טורבו
לוקחת תפוחי אדמה חותכת אותם לרצועות ירח או קוביות
מזלפת שמן זית בנדיבות מעל, פפריקה ותבלין טוסקנה מעט פלפל שחור ומלח
מערבבת היטב
ואופה עד שזה נהיה שחום! יוצא נ ד י ר
משתמשת פורטי6 במאי 2022 בשעה 13:14
חותכת את התפוחי אדמה לירח , מורחת עליהם שמן לא הרבה
מלח גרוס פלפל שחור וזהו . הכי טעים שיש .
ואם את רוצה מתוק אז שמן, דבש, סילאן ומלח זהו