שאלה חשובה. הייתי במעון היום פרטי. והגננת אמרה לי שצריך לתת 11 חודשים מלאים תשלום מלא על כל חודש ומראש. ואם חלילה יהיה סגר והמעון יהיה סגור אז לשלם לה פחות 50% . לא הבנתי למה אני צריכה לשלם על מעון שלא פעיל! והילדה שלי בבית. נשמע לכן הגיוני? היא אומרת שככה זה. וגם כשיש חופשים כמו חגים.. וימים שלא עובדים אז משלמים לה גם רגיל כמו כל חודש. והיא אומרת שזה ככה זה וזאת הפרנסה העקרית של העובדות שלה כי הן מקבלות גלובלי. והן לא אשמות שיש חגים וחופשים.. (וזה כמו שאנחנו מקבלות ממעסיק שלנו כסף על ימי חופשה וכאלה.) זה הגיוני תגידו לי? ככה זה אצל כולם?
אמהותאמהות
💬20 תגובות

תגובות (20)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במאי 2022 בשעה 08:24
ככה זה. כמו שבאוגוסט משלמים חודש מלא ובפועל המעון עובד רק שבוע וחצי. ככה זה עובד. היא המעסיקה מי ישלם לה את החופשים וכו? גם מורה בשונה מזה יוצאת לחופש בחודשי הקיץ ועדיין מקבלת משכורות... ומציל שלא עובד בעונת הרחצה... בחגים וחופשים במהלך השנה משלמים רגיל. לגביי קורונה יש החזר אבל גם כבר לא יהיו סגרים. אם היא חולה אז יהיה החזר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במאי 2022 בשעה 08:26
בכל מקרה ככה זה גם במעונות פרטיים וגם כאלו ששיכים לרשות המקומית כמו של המתנ"סים/ כל חברה מטעם העירייה שמפעילה מעונות 0-3
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במאי 2022 בשעה 08:29
כן זה ככה אצל כולם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במאי 2022 בשעה 08:44
ואוו ממש לא פאייר😔 יוצא שחצי מזה אני אשלם לה לחינם והבת שלי תשב בבית😑 איך אצא לעבוד אם אין לי מי שישמור עליה והפרנס את העובדות שלה בדיוק?? נשמע ממש לא הגיוני.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך