יש לי דוקולד מריר של עילית שהם בטווח התאריכים של הסלמונילה… עכשיו אני מתכננת להכין עוגה ולהמיס אותם… זה יהרוג את החיידק את שעדיף להביא חדש ??
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במאי 2022 בשעה 12:01
מה נראה לך? בא לך להידבק בסלמונלה?? זה המתכון ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במאי 2022 בשעה 12:04
אם יש ספק אין ספק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במאי 2022 בשעה 12:08
לזרוק הכלללל תקני של חברה אחרת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במאי 2022 בשעה 12:16
שוקולד נמס בטמפרטורה של 50-55 מעלות, יותר מזה ישרוף אותו, בשביל להשמיד סלמונלה צריך לפחות 70 מעלות, ככה שהמסה לא תעזור לך

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך