חשבתי לרכוש טאבלט לביתי בת ה 3.5, אך תוהה אם זה לא מוקדם מידי. מאיזה גיל היתן ממליצות?
אמהותאמהות
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 באפריל 2022 בשעה 08:55
אני גם מתלבטת ( גיל 4) נראה לי שזה שאלה איך ומתי את רוצה שהיא תשתמש בו. אני לא רוצה שיראה סרטונים, אלא רק למשחקים חינוכיים ולומדות, אבל מאוד לא מתה להכניס עוד מסך הביתה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 באפריל 2022 בשעה 08:58
מיותר לגמרי זה סתם עוד מסך להתמכר אליו .
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 באפריל 2022 בשעה 09:03
אז זהו, לא ציינתי, אין טלוויזיה, המסכים היחידים בבית זה מחשב נייד שלי של העבודה והנייד שלי. היא צופה רק ב 2 תוכניות ובפלאפון יש לה 3 משחקי חשיבה, צופה פחות משעה ביום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 באפריל 2022 בשעה 09:42
נראה לי לא כדאי.. עדיף שזה יישאר בשליטה שלך. ברגע שזה אצלה.. יהיה יותר קשה להתעקש על הגבלה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

הפרש של שנה ו3, ספרו איך זה אז נכון להיום יש לנו בבית את גאיה.. המלכה של הבית 😅 היא בת 11 חודשים בשבוע הבא והיא דעתנית לא קטנה. יודעת להביע את שלה וכשהיא רוצה משהו ולא מקבלת אותו היא תדע להבהיר את זה יפה מאוד שהיא לא מרוצה.. בעוד מספר חודשים אני עתידה ללדת בן בע"ה ויהיה בינהם כאמור הפרש של שנה ו3 בערך. הייתי רוצה לדעת מכאלה שחוו הפרש דומה איך הגדול/ה קיבלו את זה. אני יודעת שבגיל הזה הם כבר מבינים לא מעט.. ותוהה למה לצפות. אשמח לשיתופים וטיפים אם ישנם כאלה על איך להכין אותה מעכשיו 😊 (כרגע יצא לנו לדבר איתה ולספר לה כמה פעמים על אח קטן שיהיה לה ועל כמה שהלב שלנו יתרחב ויגדל והאהבה אליה לא תרד אלא רק תתווסף לנו אהבה גם אל הפצפון, ופעם בכמה ימים בשעת הסיפור שלה אנחנו מקריאים לה ספר שנקרא "בקרוב יהיה לי אח קטן". תוהה אם כדאי אולי יותר קרוב ללידה לקנות לה בובת תינוק עם עגלה או משהו כזה בסגנון...)
אמהותאמהות
💬9 תגובות
חמותי שמרה על הבת שלי היא בת שנה וחצי, אתמול החזרנו אותה הביתה אחרי 3 ימים שהיא הייתה שם, בעלי דיבר עם אמא שלו לפני ואמר לה שמאוד חשוב לנו שעות ההרדמה כי מאוד חשוב לנו לשמור לה על השיגרה (הולכת לישון בדר״כ ב19:30-20:00). קיצר בזמן שהייתה שם אחותו הקטנה שלחה לנו תמונה שלהם בסופר בשעה 20:40, בעלי התעצבן התקשר לאמא שלו וביקש ממנה לא לצאת עם הילדה בשעות האלה. או שאח שלו סיפר לנו שצילם אותה סרטון מצחיק ב22:00 ובא לשלוח בתמונה של המשפחה ואמא שלן אמרה לא אל תשלח שלא יכעסו עליי הם חושבים שהיא ישנה. היא נתנה לה כל ה3 ימים מיץ פטל במקום מים!! אין לי בעיה עם קצת מתוק אבל למה לתת פטל היא רגילה למים ואוהבת מים. בקיצור בעלי מאוד מחזק אותי בעניין הזה ושם את אמא שלו במקום אבל מעצבן אותי שהכל היה במסכת של שקרים ולהסתיר מאיתנו כאילו אנחנו זרים. ביקשתם לשמור על הילדה כי יצא שאנחנו גרים רחוק מהם ןלא רואים אותם יותר משבת אחת ל3 שבועות. איך אני אמורה לשחרר אותה שוב ללכת אליהם שאני יודעת שהיא משקרת לנו ןלא מכבדת את הבקשות שלנו?!
אמהותאמהות
💬5 תגובות