אולי מישהי יודעת אני רוצה להכין פצפוצי אורז עם שוקולד ויש לי רק שוקולד של עלית, אם אני ממיסה את השוקולד לפני השימוש יש עדיין סיכון לסלמונלה או שזה בסדר?
אוכלאוכל
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2022 בשעה 04:56
תבדקי קודם אם נמצא ברשימת הריקול עדיף מלקחת סיכון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2022 בשעה 04:58
אני די בטוחה שנמצא, זה שוקולד חלב רגיל שנקנה בפסח, עדיף פשוט לא להשתמש?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2022 בשעה 05:01
אני לא הייתי לוקחת סיכון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באפריל 2022 בשעה 05:02
בחום של 70° החיידק מת

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך