מה ואיך מכינים טעימות, מה המרקם והאם כל יום צריך לתת ? איך זה עובד ומה נותנים לפי סדר... ? והאם יכולה לשמור ליום למחרת אם נשאר מהטעימות
אמהותאמהות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באפריל 2022 בשעה 03:22
כן, יכולה לשמור שלושה ימים במקרר. מרקם טחון או מעוך טוב עם מזלג (בננה נגיד). תריך לאדות/לבשל את הירק במים למעוך/לטחון ולתת כפית כל יום במשך שלושה ימים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באפריל 2022 בשעה 03:24
איזה ירקות נותנים בהתחלה .. ואם הילד עושה פרצוף ולא אוהב? ממשיכים לנסות ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באפריל 2022 בשעה 04:37
אני תמיד התחלתי עם תפוח אדמה כמובן שהכל חייב לעבור בישול/הרתחה ועשיתי פירה ,ללא תבלינים כמובן כי אסור ראיתי שלושה ימים שהכל בסדר עברתי לירק הבא-בטטה שוב שלושה ימים בדיקה ראיתי שבסדר עברתי לגזר שוב שלושה ימים בדיקה כשראיתי ככה שכל ירק עבר ואין תגובות לרגישות הכנתי מרק וביססתי ארוחה אחת ביום.... דברים מתוקים כמו פירות התחלתי בסוף בסוף כי אומרים שילד עושה העדפות ובוחר את המתוק יותר.... מעבר לכך טעימות עדיף לעשות בתחילת שבוע בבוקר ולא ביום שישי נגיד כי אין לאן לגשת עם חס ושלום עש לילדה תגובה אלרגית וכאלה את כן יכולה לשמור במקרר אבל אז זה מאבד מהערך התזונתי בגלת זה רצוי כל פעם להכין מנה קטנה מראש. המרקם צריך להיות ממש כמו דייסה סמיך כזה כמו גרבר