☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1093665
משתמשת פורטי
19 באפריל 2022 בשעה 06:14
שלום לשבוע 28 טרימסטר שלישי 👋🏻 מתה ללדת כבר!!
הריון ולידה
💬
0 תגובות
👍
3 לייקים
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
19 במרץ 2020 בשעה 17:23
מי מזדהה 😂
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
17 באפריל 2021 בשעה 22:33
אני חייבת עזרה התחתנתי באוגוסט וישר נכנסתי להריון ( כרגע בשבוע 32 ) ואני ובעלי ביחד כבר שלוש שנים. הוא פרש מהלימודים השנה ואמר שיחזור בשנה הבאה , הוא לא עובד מאז הקורונה ולא מחפש עבודה . אני סטודנטית שנה ב ואנחנו גרים רחוק מהמשפחות ואני לא עובדת וההורים שלי מעבירים לי 3000 שקל בחודש על שכר דירה ומחייה. בעלי החליט שהוא פותח עסק ולא מעניין אותו אם אני בעד או נגד . אבא שלו הציע שיתן לו כסף ובעלי וגיסי יהיו אחראים עליו . לא שאני מזלזלת ביכולות של בעלי אבל לא עושים עסקים עם משפחה וזה חוק . מעבר לזה אבא שלו כל שני וחמישי מחליט שהוא בריב עם הילדים שלו וחוסם אותם בטלפון . והוא אפילו לא הגיע לחתונה שלנו כי לא התחשק לו. בנוסף בעלי סובל מהתקפי חרדה ולוקח ציפרלקס קבוע ואני באמת מרגישה שעסק משלו יהיה רק טריגר להתקפים . אז אמרתי לו שאני לא רוצה שיפתח עסק ואני לא סומכת על אבא שלו ודואגת מאוד לגבי המצב הנפשי שלו והוא פשוט מנפנף אותי וקצת מדבר בזלזול . בכל פעם שאנחנו רבים הוא אומר לי כשתהיה לך בדיקה השבוע תסעי לבד אני לא לוקח אותך . יש לי רישיון אבל לא נהגתי בערך שנה ובמיוחד לא עם בטן כזאת ענקית אבל אני יכולה להתמודד עם זה אם אין ברירה . הוא נרדם בסלון ובאתי להעיר אותו שיבוא לישון איתי במיטה והוא פשוט התעצבן וצעק מה את מעירה אותי מי ביקש ממך .חזרתי לחדר בוכה וכמה דקות אחרי שהוא נכנס למיטה לקחתי כרית ושמיכה והלכתי לסלון ואני לא מפסיקה לבכות. כל הזמן עוברות לי המחשבות של אולי מיהרת מידי שהתחתנת ונכנסת להריון כל כך מהר. אני בפחד מטורף מהעתיד ואין לי את מי לשתף . ניתקתי קשרים עם חברות ואם אשתף את ההורים שלי זה פשוט יגמר רע . מה אני אמורה לעשות?
זוגיות
💬
12 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
19 במאי 2021 בשעה 19:44
הילדה שלי בת תשעה חודשים ולא רוצה תמ״ל , היא רוצה אוכל רגיל .אני מביאה לה לפני שינה אבל לא תמיד רןצה . זה בסדר? עדיף לתת לה? מה עושים?
אמהות
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
25 ביולי 2021 בשעה 11:42
היוש אשמח לעזרה איזה משחקי התפתחות אפשר לקנות לתינוק בן כמעט 8 חודשים?? תודה!!!!
אמהות
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
5 בספטמבר 2021 בשעה 18:05
שתיהיה לכולנו שנה טובה! שנה של בריאות.. שנה מלאה בחום ואהבה שנה של פרי בטן לכל מי שרוצה ומנסה.. שנה של לידות קלות וביידיים מלאות! שנה בלי קורונההההההה שנה של שלום בית שנה של פרנסה טובה שננ של אושר שנה של עושר שנה של הצלחה.. בנות יקרות.. אני מאחלת לכן מילה במילה ממה שרשמתי פה . שתיהיה לכן את השנה הכי טובה בעולם . שכל אחת ואחת תחתם בספר הדברים הטובים , שתקבל כל מה שרוצה וצריכה.🥰 שנה טובה.. מי שיכולה חשוב חשוב חשוב... בשלושת ימי החג , לקרוא כמה שיותר תהילים.. להודות על השנה שהייתה , ולבקש לשנה החדשה.. שנה טובה🥂
הריון ולידה
💬
5 תגובות
👍
12 לייקים
משתמשת פורטי
13 בדצמבר 2021 בשעה 17:41
היי שבוע 36+5 אם אין אפשרות לקנות גם פלור וגם פארטוקל (די יקר) מה מומלץ יותר ועדיף? אשמח להמלצות 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים