איך נתתן טעימות של תפוח ואגס? בישלתן לפני הטחינה?
אמהותאמהות
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 באפריל 2022 בשעה 18:06
תנסי לטחון עם מקל בלנדר.. גם לפני בישול זה נטחן.. חמותי אמרה לי לא האמנתי.. והיא צדקה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 באפריל 2022 בשעה 18:15
אין צורך לבשל תפוח ואגס, שניהם נטחנים לרסק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 באפריל 2022 בשעה 18:34
צריך לקלף לפני?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 באפריל 2022 בשעה 18:36
כן

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך