מתכון לאסאדו הכי טעים שיש ??? כזה שלא יפסיקו לדבר עליווו 🙏🙏
אוכל
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי17 באפריל 2022 בשעה 16:31
עוקבת
משתמשת פורטי17 באפריל 2022 בשעה 17:20
לבקש מהקצב אסאדו עם עצם ושחיתות לך לקוביות גדולות.
לקחת את הבשר לשים בקערה עם מיץ לימון שמן זית ומלח גס לערבב ככה ולהשאיר 10 דק. בנתיים חותכת 2 בצלים בצורה דקה ושמה בצד. לקחת סיר לשים על האש בלי כלום כשהסיר חם לצרוב את הבשר מכל הצדדים ( בלי הרוטב שניה בקערה נשים אותו אחרי ) כשהבשר השחים להחזיר לקערה.
עכשיו לטגן את 2 הבצלים טוב טוב עד לזהבה יפה ולשים הבשר עם הרוטב בפנים להוסיף כוס יין אדום יבש 2 כפות דבש ומים עד גובה הבשר. חצי שעה ראשונה על אש גבוהה עם מכסה פתוח ואחרי זה לכסות ולהשיר על אד נמוכה מאוד 3-4 שעות ( אני משאירה 4 יותר רך ) ושעה לפני הסוף אפשר להוסיף תפוחי אדמה לתבשיל. עושה את המתכון הזה קבוע ואין אחת שלא עף על זה ולא מבקש ממני המתכון תנסי ותביני חחחח
משתמשת פורטי17 באפריל 2022 בשעה 17:20
ושיחתוך *
משתמשת פורטי18 באפריל 2022 בשעה 03:36
מתכון מנצח לאסאדו מושלם
בין 8 ל10 חתיכות אסאדו
לקחת קערה
לשים את הבשר
לשים 2 חבילות ערמונים מוכנים
חבילת פטריות שלמות מקופסת שימורים
כמות יפה של בצלים שלוט קטנים שלמים
לשים כוס יין אדום
2 כפות סילאן. קצת טראקי
שמן זית וכמאט כוס שלמה של מים
מלח פילפל שחור גרוס לפי העין
קצת טימין יבש לפי העין
לערבב הכול לפזר יפה במגש
זכוכית שמתאימה לתנור אפשר גם בחד"פ
לשים על חום 180 מעלות טורבו
למשך שעה וחצי שעתים שזה סגור לפתוח לבדוק שזה רך להוציא את המיכסה ל10 דקות להשחמה יפה
זה מתכון פצצה