☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1091295
משתמשת פורטי
16 באפריל 2022 בשעה 17:27
מה אומרות? חיובי או בדיקה לא תקינה?
מדברים על הכל
💬
9 תגובות
תגובות (9)
משתמשת פורטי
16 באפריל 2022 בשעה 17:28
אני לא רואה פס
משתמשת פורטי
16 באפריל 2022 בשעה 17:28
זה בדיקת קורנה ??
משתמשת פורטי
16 באפריל 2022 בשעה 17:28
כן חחח ויש פס אבל פס מוזר
משתמשת פורטי
16 באפריל 2022 בשעה 17:29
ואי אני לא מצליחה לראות בתוך התמונה עוד פס 😂
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
1 באפריל 2018 בשעה 17:57
מגרד לי מה זה !? מה עם הגירודים בכל הגוף מאתמול אני סובלת גירודים בכל הגוף. שבוע 20
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
29 בנובמבר 2018 בשעה 12:45
לחצים במפשעות היי אני כבר שבוע וחצי בערך עם לחצים במפשעות ובנרתיק ומרגישה שזה מקרין לי לפי הטבעת .. אני נמצאת בכאבי תופת בקושי הולכת ואני רק בשבוע 30 ... מישהי חוותה את זה?
הריון ולידה
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
17 בנובמבר 2019 בשעה 01:18
שבוע 26 מרגישה ירידה בלחץ דם היי בנות, שבוע 26, לאחרונה סובלת ממש , מרגישה שחם לי בגוף ואם אני לא מתיישבת באוויר פתוח אני על סף עילפון😭 קרה למישהי?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
14 ביוני 2020 בשעה 18:04
כלבים אמרו לי שאסור להתקרב לכלב בזמן הריון . ויש לי שכן שיש לו כלב מזה חמוד אני אוהבת אותו ובעלי שאל אותו והוא אמר שהוא עשה לו את כל החיסונים שצריך . מותר לי להתקרב עליו ?
הריון ולידה
💬
20 תגובות
משתמשת פורטי
12 בינואר 2021 בשעה 09:21
היי , אני בשבוע 38+5 מרגישה כאבים באיזור הבטן התחתונה ( ממש למטה) כאב של לחץ מסויים , נסבל , אבל לא נעים כשקמים יושבים או עוברים לתנוחת ישיבה וכו . אני בבידוד חולת קורונה ואני לא רוצה ליצור מהומה אם זה משהו שהוא לא דחוף . אשמח לדעת אם מישהי חוותה / חווה ויודעת להגיד ממה נובע ואם יש צורך לדעתה להתפנות לבית חולים . תודה
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
9 בפברואר 2021 בשעה 19:16
בעלי התחרפן. הוא פשוט השתגע. אני כל ההיריון בקושי מתפקדת מכל מיני סיבות ובעיות. הגעתי לישורת האחרונה.. הוא קילח את הילדה והיא בכתה שהמים קרים לה.. אז באתי למקלחת והוא פשוט צרח עליי.. בשביל מה באת?? שהיא תידלק עוד יותר? נגעתי במים ובאמת הם היו קרים.. והוא התחיל לצרוח שהם לא קרים.. זרק את השפורפרת של המקלחת, צרח עליי תעזבו אותי כבר! וטרק את הדלת. אני יודעת שזו תקופה קשה במיוחד שאני כאמא בקושי מתפקדת והכל עליו.. אבל כבר כמה זמן שהוא נותן לי הרגשה שבא לו להרוג אותי כבר מעצבים.. כל מה שמעניין אותו זה העבודה שלו.. שם הוא משקיע את החיים שלו.. חשוב לו יותר מכל דבר אחר ככה שיוצא שהוא בבית אין לו כוח לכלום וכל דבר אני צריכה להתחנן.. ממש קשה לי לא להיות עצמאית ולצערי הוא לא ממש מתחשב בזה.. רואה בעיקר את עצמו ואת הקושי שלו.. לא תומך לא מחבק.. פשוט נמצא פה כמו רובוט ועושה את מה שהוא חייב.. כמה אני מבקשת שיעזור לי לסדר תיק ללידה, לכבס את הבגדים, סידורים אחרונים שחייבים לעשות.. אין לו כוח לכלום.. אבל לעבודה? יתן את חייו. אף אחד.. אבל אף אחד בעולם הזה לא אכפת לי מי זה לא יצעק עליי ככה. לסיכום- בא לי ללכת וללדת לבד בלעדיו.. שפשוט יתבשל עם העצבים של עצמו. יצא למישהי פה ללדת לבד? איך זה עובד אחר כך עם התינוק?
הריון ולידה
💬
8 תגובות