היי בנות, שבוע 5, אכלתי בטעות חלבון ביצה חי בלי שידעתי. מה הסיכונים? קרה למישהי?
הריון ולידה
💬5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי16 באפריל 2022 בשעה 11:10
היי, הסיכון הוא אם בביצה יש סלמונלה. הסיכוי באופן כללי נמוך מאוד. לאישה בהריון זה עשוי להיות מסוכן יותר מאישה לא בהריון ועל כן ההמלצה להימנע.
בכל מקרה כל עוד מרגישה טוב - כנראה שהכל בסדר.
לא להילחץ ❤️
משתמשת פורטי16 באפריל 2022 בשעה 11:40
עדכני
משתמשת פורטי16 באפריל 2022 בשעה 13:14
תודה .. אני ממש בלחץ.. מקווה שיעבור בשלום!
משתמשת פורטי16 באפריל 2022 בשעה 14:13
כמו שמייקי כתבה, הסיכוי יחסית נמוך.
ההמלצות של משרד הבריאות הן בגלל החשש ל...