חייבת עזרה… שבוע 28, עליתי עד עכשיו כ 7 ק״ג. קשה לי עם זה כל כך… מברכת על ההריון כל יום ומודה על כל שניה.. אבל קשה לי מנטלית עם העלייה הזו.. לא הרגשתי שעליתי ככה עד שנשקלתי היום. המודעות לגוף כל החיים הייתה חשובה לי ואני מרגישה שאני מאבדת שליטה בעניין… אני כן שומרת יחסית על תזונה נכונה ומסודרת במהלך ההריון, כמובן שיש נפילות פה ושם, כי בכל זאת, הריון. ורק המחשבה שיש לי עוד חודשיים, חודשיים וחצי והעליה במשקל בסוף ההריון היא כפולה מטרידה אותי… לאן אגיע?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באפריל 2022 בשעה 20:43
זו ממש עליה תקינה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באפריל 2022 בשעה 20:56
זה בכלל לא הרבה יש מלא שעולות9, 10 ויותר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באפריל 2022 בשעה 21:00
אני רגילה לשקול שנים 43-45 ק״ג , ועכשיו חציתי את ה50 ק״ג שאני מאמינה שזה תקין (שבוע 27) , תזכרי גם שבסופו של דבר רוב המשקל הזה מתרכז בבטן וזה כולל עובר , מי שפיר , שלייה וכאלה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באפריל 2022 בשעה 21:57
משקל זה רק מספר לעומת החיים שאת מייצרת בתוכך. תזכרי. דבר שני אם היית בbmi תקין, בין 18.5-25 אז עליה של כ14 ק''ג בהריון היא לגיטימית לחלוטין.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך