☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1085789
משתמשת פורטי
10 באפריל 2022 בשעה 04:49
בנות לילד שלי אמור להיות חיסון גיל שנתיים ונאבד לי הפנקס חיסונים מה עושים במצב כזה?
אמהות
💬
5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי
10 באפריל 2022 בשעה 04:53
יכולה לשחזר במשרד הבריאות, תבדקי באיטרנט
משתמשת פורטי
10 באפריל 2022 בשעה 04:56
הולכים, זה כתוב במחשב הכל
משתמשת פורטי
10 באפריל 2022 בשעה 05:04
אני שכחתי את הפנקס בבית בחיסון של גיל שנה. עשינו בכל זאת והיא אמרה לי להביא פעם הבאה שנשלים. הכל כתוב במחשב גם ככה.
משתמשת פורטי
10 באפריל 2022 בשעה 08:08
אם אבד לך תבקשי שחזור
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
18 ביולי 2018 בשעה 09:12
מה זה??? לקחתי לעבודה מנה מהמוקפץ שבעלי הכין שלשום ובאמצע האוכל קלטתי שעל חלק מהחתיכות בשר יש כתמים אפורים לא ברורים. אין לי מושג מה זה, הטעם והריח בסדר, כמובן שמיד הפסקתי אחרי שכבר אכלתי חצי מנה ואני בפחד אלוהים עכשיו. יש מצב שזה עובש או משהו? מה זה? מה לעשות עכשיו?!
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
22 בינואר 2019 בשעה 15:00
ברכת הגומל אחרי לידה מישהי יודעת מה הפסוק שצריך לקרוא אחרי הלידה? ואם יש עוד משהו שעושים? תודה
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
27 באוקטובר 2019 בשעה 06:40
שמירת הריון עקב סכרת בנות בוקר טוב, מי הוציאה שמירה עקב סכרת? תוך כמה זמן יצאתם לשמירה? תודה לעונות
הריון ולידה
💬
7 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
20 ביוני 2020 בשעה 19:17
הריון? היי האם מישהי יכולה לעזור לי יצאה לי בבדיקה הביתית פס בהיר ופס כהה האם זה אומר שזה הריון והאם זה תקין
הריון ולידה
💬
14 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
10 בנובמבר 2020 בשעה 09:55
היי, שבוע 15 וכמה ימים מרגישה כמו מתיחות חזקות בצד שמאל של הרחם ודקירות שמשפיעות משמ עד למפשעה ולמטה. הרופאה אמרה שזה מתיחה של הרצועות וכל עוד אין דימום או הפרשות חריגות הכל בסדר. מוכר למישהי?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
2 בפברואר 2021 בשעה 05:41
פוסט פריקה... מרגישה אמא רעה ,אני חולה עלל הנסיך שלמ הבן שנה,אבל לפעמיים יש רגעים שאני ממש נשברת ועוברות לי מחשבות למה הייתי צריכה את זה גם ככה החיים קשים ומה עשיתי לעצמי?! אני גם גרושה אחרי חצי שנה של נישואין התגרשתי אז הייתה לי שנה קשה של חתונה היריון גירושין,אני גרה אצל אמא שלי המדהימה שממש עוזרת לי המון שותפה שלי אבל גם כואב ליי עליה היא מבוגרת ויש לה סכרת ולא קל לה,אבל היא אוהבת חולה לו על הצורה! בקיצור מרגישה אמא נוראית שפתאום חולפות לי המחשבות האלה שחבל שעשיתי לעצמי את זה להביא ילד לעולם זה כל כך קשה ,עוד מישהי עובר לה מחשבות כאלה בראש?!?!?
אמהות
💬
5 תגובות
👍
2 לייקים