חמותי!!🤬🤬🤬 אני פשוט בהלם. שמרה היום על הבייבית שלי. חזרנו הבייתה, אמרנו תודות וכו ואז בלי שום התראה מוקדמת שאלה אותי אם אני עושה פילאטיס או יוגה (פותחת סוגריים ששנים אני נאבקת בדימוי גוף שלילי. קשה לי עם הגוף שלי. עשיתי יותר דיאטות מכל אדם אחד שאני מכירה. בנוסף חזרתי למשקל שהייתי לפני הלידה שהייתה לפני חצי שנה. אומנם אף פעם לא הייתי מקלונת אבל חזרתי למה שהייתי מבחינת משקל. נשארה לי בטן מכוערת ורפוסה ואני גם ככה בדיכאון מזה ובאימפוטנציה רצינית של לממש את הרצון שלי להתחטב. בבית. מניקה ומנקה ובלי הרבה אנרגיה וחשק לצאת כרגע). אני עניתי לה שלא והיא אמרה אוי אוי אוי את חייבת לחזור לfit! ואז מהר תיקנה ל- כולנו צריכים. פנתה לבעלי ואמרה לו גם אתה. אחרת בגיל שלי מתפרקים וככה החליקה את ההערה שלה. עכשיו אני רוצה לדון לכף זכות כמו שבעלי דן אותה והוא בטוח שהיא לא התכוונה לרדת עליי אלא נטו משיקולי בריאות. א ל קשה לי לדון אותה לכף זכות כי ממש נעלבתי. מקודם באתי להתקלח אז בעלי ראה אותי בתחתונים ואמר וואי איזו אישה סקסית יש לי וזה (ניסה להרים לי) אבל פשוט התפרצתי בבכי כי נעלבתי וכי זה נגע לי בדיוק איפה שגם ככה כואב. אין לי הרבה פואנטה בפוסט הזה. רק לפרוק כאב. ואם יש פה מישהי שגם כן לא התברכה בגנטיקה של רזות מקל והיא עדיין בהריון: אז תדעי שהגוף משתנה ממש. לא רק משמין אלא ממש משתנה וזה לפעמים קשה נורא!! אז תכיני את עצמך נפשית כדי שלא תתפרקי פתאום כמוני. חשוב לציין שבעלי תמיד מחמיא לי ותומך וגם היום הוא עודד אותי שלא לזה היא התכוונה ושאני נראית טוב. אבל זה לא עוזר לי להתעודד. עצוב לי. פשוט ככה.
הריון ולידההריון ולידה
💬30 תגובות👍16 לייקים

תגובות (30)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באפריל 2022 בשעה 20:36
אין לי סבלנות ליציאות מיותרות של החמות האלה . זה משהו . בחודש תשיעי . יומיים לפני הלידה. הם עשו איזה ערב משעמם בבית שלהם, שגם ככה לא היה לי סבלנות לבוא, היה גשם וקר . ובכל זאת כיבדתי ובאתי . לא ארוע סתם ארוחת ערב משפחתית קטנה. באתי עם קפוצון . ואז היא טרחה להגיד לי , נו איך את? בסוף? עניתי שכנראה שכן.. 😑 . כאילו מי יודע. ואז טרחה להוסיף, כן רואים שאת בתשיעי, כולן נראות זקנות מוזנחות בסוף. הבכי שעלה לייייי . העצביםםם יואו. במיוחד אחכ שנפגעתי ואמרתי לבעלי שהיא קראה לי זקנה ומוזנחת 😅. הוא אמר לה , בלי להגיד לי כמובן .. והיא הכחישה. אבל בסדר, הבנתי את זה שלנצח יהיו לאנשים הערות לחלק לנו . ומי שמפריע לו משהו באחרים כנראה לא שלם עם עצמו. והוא רואה בנו כמראה. אני כבר מחייכת לה והולכת.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באפריל 2022 בשעה 20:41
מה הקטע שלהן לעקוץ אותנו?!?! אנחנו הנשים של הילדים שלהן!! למה להיות רעה למי שנותנת את חייה לבן שלך?!? בהריון שלי היא טרחה להעיר לי שכדאי שאעלה בדיוק כמו גיסתי (שעלתה 9 ק״ג כל ההריון שלה) שהייתה לה רק בטן וזהו. היא אמרה לי אני הייתי כמוה וגם לך כדאי להיות ככה! כאילו אני שולטת על איך הגוף שלי מגיב להריון!!! מי אומר דבר כזה לאישה בחודש 8?!?! בכיתי ולא אכלתי באותו היום מרוב שנעלבתי. בשבועות החמאתי לה מול כל המשפחה על האוכל הטעים שהכינה (הייתי אז בהריון!!) ואמרתי וואי איזה בשלנית בחסד!! כמה אכלתי בגללך!! אני לא נושמת!! והיא עקצה אותי מול כולם ואמרה אני לא אמרתי לך לאכול וגיסי התפוצץ מצחוק ואני נותרתי בלי טיפת צבע בפנים!!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באפריל 2022 בשעה 20:51
ואי זה כלכך קשה, גם ככה אנחנו עוברות שינוי מטורף ועוד ההערות של האנשים, כאילו אף אחד פאקינג לא שאל אותכם?! אני בחודש שמיני כרגע, והגוף ממש השתנה, אני מסתכלת על עצמי במראה ופשוט לא באלי להתלבש, להתארגן ולצאת מהבית…😏 אוףףף
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באפריל 2022 בשעה 20:52
פוסטים כאלה עושים לי חשק לדפוק כאפה לכל החמיות דרך המסך 🤣

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך