פירה הכי טעים
תפוחי אדמה קלופים ושטופים, שמה בסיר עם מים, משתדלת שתפוחי האדמה יהיה באותו הגודל ולהשתדל לא לחתוך, זאת אומרת לבחור שיהיו באותו הגודל אם חתכת אחד שניים לא נורא.
בסיר עם מים ומלח, המון מלח, מרתיחה מאז מנמיכה את האש לבינונית, בודקת את התפוח אדמה עד שנכנס סכין ויוצא עם מעט מעט התנגדות (שהתפוח אדמה לא מתפורר לגמריי כי אז הוא רטוב טמגעיל)
שופכת את המים, משאירה את התפוחי אדמה בסיר שיעמדו דקה שתיים ואז מעבירה לגז בחזרה, אש דלוקה חזקה, מאדה את כל המים הנותרים שיצאו מהתפוחי אדמה (ושימי לב לא לחרוך את התפוחי אדמה)
מורידה מהאש, שמה מלח, מחמאה נטורינה (כמה שיותר יותר טעים)
ומועכת אך ורק עד שנטחן לא מעבר!!! כי אז זה הופך למסטיק!!
בתאבון!
משתמשת פורטי1 באפריל 2022 בשעה 10:53
הנטורינה אני מוסיפה קר מהמקרר לא ממיסה
ותוספת בצל מטוגן בכלל שלמות