רק מי ששומרת כשרות* ויודעת בוודאות אך מכינים אני רוצה להכין כבד, אך עושים את פעולת הצלייה?
אוכלאוכל
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 במרץ 2022 בשעה 06:23
מפזרים מעט מלח על הכבד שיספוג את הדם חורצים בכבד איקס עם סכין מניחים על רשת מעל אש גלויה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 במרץ 2022 בשעה 06:24
יש סרטונים ביוטיוב גם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 במרץ 2022 בשעה 06:25
אני מניחה את הכבד על רשת צלייה... ומעבירה אותו על האש... משני הכיוונים. האש מוציאה את הדם..אין צורך לשים מלח.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 במרץ 2022 בשעה 06:28
אז פשוט שמה את הכבד על רשת צלחה ומניחה על אש גלוייה? כמו שמכינים פלפלים קלויים? אך אני יודעת שאפשר להוציא מהאש?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך