☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1073866
משתמשת פורטי
28 במרץ 2022 בשעה 10:56
שבוע 38+2 צירים כמה פעמים ביום, לא סדירים בכלל, מהבוקר חוסר תיאבון. לא מסוגלת לראות ולחשוב על אוכל. למישהי זה ביסר על לידה? :)
הריון ולידה
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
28 במרץ 2022 בשעה 10:57
בישר
משתמשת פורטי
28 במרץ 2022 בשעה 11:01
צירים מדומים זה הכנה של הגוף לקראת לידה, אם זה יקרה מחר או עוד שבועיים אי אפשר לדעת 🤷🏼♀️ אבל בכל אופן עוד הרבה זמן לא נשאר לך
משתמשת פורטי
28 במרץ 2022 בשעה 16:33
בטח, הגוף צנקה את עצמו לקראת הלידה. בהריון הראשון אכלתי כל היום רק כריך, וב 20 התחילו צירים.
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
27 במאי 2018 בשעה 14:01
עובדת מדינה- לחזור או לא? שלום אני עובדת בביה"ח- עובדת מדינה. עובדת במשמרות בוקר ערב לילה וכמובן חגים ושבתות. יש לי ילד בן 4 חודשים האם הייתם חוזרות לעבוד או מחפשות משרת אם? אני ממש בדילמה צריכה לחזור לעבודה ביולי, סיימתי חל"ד והארכתי לחל"ת עד סוף יולי.. אודה לעזרתכן :)
הריון ולידה
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
30 באוגוסט 2019 בשעה 07:04
סחיבת תיק מהסופר עשיתי משהו קצת מפגר... שבוע 16+5 סחבתי על כתף אחת שקית סופר גדולה שהייתה דיי כבדה אני מרגישה טוב אבל אחר כך הצטערתי על זה ואז עלתה לי השאלה מה עושות נשים עם ילדים כשהן בהריון ? הן לא מרימות אותם? חשוב לציין שאני בדרך כלל לא סוחבת כלום ומאוד נזהרת..האם לדעתכן יש לי סיבה לדאגה? אני מרגישה טוב בסה"כ.
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
22 באוקטובר 2019 בשעה 10:43
37 פלוס 4 וזה רק הולך ונהיה קשה.. יש לי עוד כמה ימים זירוז ואני ממש מפחדת. מישהי שעברה ויכולה להרגיע אותי ?? 🙏🙏🙏
הריון ולידה
💬
9 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
6 בנובמבר 2019 בשעה 17:53
סימילאק ו/או נטרולון שלום , אני מאכילה את התינוקת סימילאק קונפורט אבל בגלל חשש שזה גורם לעצירות שוחחתי עם רופא ילדים ןהמליץ להחליף לנטריולון . אני מאוד דואגת להחליף כי שמעתי זה לא בריא להחליף . שנית , הייתה כתבה לפני חודש על התלוננות עשרות הורים על תופעות ליווי בשימוש בנטריולון . אני מצטטת מהכתבה"חלקם דיווחו על אי שקט, שלשולים, הקאות ועוד. חלק מההורים דיווחו גם כי תרכובת המזון הפכה דלה וגרגרית, והם דורשים מענה מהחברה - כדי לקבוע אם חל שינוי כלשהו במוצריה"
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
23 בינואר 2020 בשעה 19:15
סושי בהריון היי אתן אוכלות סושי בהריון? הבנתי שיש מקומות שעושים במיוחד להריוניות .. אבל עדיין מתלבטת אם לאכול..🤔
הריון ולידה
💬
23 תגובות
משתמשת פורטי
8 ביולי 2020 בשעה 13:49
טמפרטורה ולחות בקיץ היי בנות, עולה לי השאלה איך לשמור על רמה בטוחה של טמפרטורה ולחות בקיץ עבור התינוק? מה בעצם צריך לעשות כאשר ער וכאשר ישן?
אמהות
💬
0 תגובות