☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1071841
משתמשת פורטי
26 במרץ 2022 בשעה 12:31
אהובות המלצה על כורסת הנקה? אפילו כיוון או סגנון?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
27 ביולי 2018 בשעה 18:09
אוף@מה לא בסדר אצלי??? למה כל הזמן מרתיח אותי שבעלי יוצא עם חברים?. הוא לא יוצא הרבה למועדונים והיום הוא רוצה לצאת עם חברים וזה ממש מרתיח אותי שהוא לא נשאר איתי!!!! אין לי בעיה שהם יוצאים לבר או סתם יושבים אצל חבר אבל שיוצאים למועדונים זה משגע אותי. השאלה אם הבעיה אצלי וסתם לא יכולה לשחרר יש עוד מישהי שמזדהה איתי?
הריון ולידה
💬
24 תגובות
משתמשת פורטי
6 בפברואר 2020 בשעה 16:09
שבוע 12+5 שתיתי שתי כוסות קולה מרגישה כבר חצי שעה מין בועות בבטן התחתונה. זה בוודאות לא גזים. יש מצב שאני מרגישה תנועות?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
5 באפריל 2020 בשעה 22:33
הפסקת הריון כושלת. היי פורקת , נכנסתי להריון לא רצוי .. לקחתי כדורים להפסקת הריון ציטוטי ומיפג׳ין. לא הגעתי לביקורת שבועיים אחרי לראות שהפסקת הריון הצליחה ( טיפלתי באבא שלי ז״ל שהיה במצב קשה מאוד) היה לי דימום וכאבים אחרי שלקחתי את הכדורים (כמו שצריך להיות) וחשבתי שאני כבר לא בהריון. אבל הבטן המשיכה לגדול עשיתי אולטרסאונד ופתאום גיליתי שאני בשבוע 20. כרגע אני כבר בשבוע 25 הריון ראשון, עדיין לא נשואה. פוחדת מאוד שהעובר לא תקין אפילו שעשיתי סקירת מערכות מאוחרת ויצא הכל תקין ברוך ה׳. אבל כבר לא יכולה לעשות מי שפיר.. יש לציין שלא עשיתי חלבון עוברי שקיפות עורפית וכו׳ מכיוון שלא ידעתי שההריון המשיך. מצב מורכב.
הריון ולידה
💬
5 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
16 בספטמבר 2020 בשעה 17:59
מתחילה לאט לאט לכין תיק ללידה צריך משהו חוץ מבגדים לי ולתינוק ?? ולמקלחת וזה .. ?
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
13 באפריל 2021 בשעה 15:16
מעלה שוב לא היו תגובות אולי בגלל השעה..שבוע 36 הרבה הפרשות לבנות.. תקין ? זה אומר משהו?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
30 באפריל 2021 בשעה 07:02
בת חודשיים ושבוע התהפכה פעם ראשונה🥺😍 מתי הבייבי שלכן התהפך?
אמהות
💬
13 תגובות