בנות כבר פעם רביעית( 3 חבילות ) שלא הלך לי הספגטי ברוטב עגבניות. אשמח להמלצות ומתכונים פעם קשה מידי ו3 פעמים רך מידי כמו עיסה ממש מחרפן ומאכזב😔
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במרץ 2022 בשעה 21:15
את מרתיחה את המים בסיר לפני?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במרץ 2022 בשעה 21:16
כן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במרץ 2022 בשעה 21:16
וקצת שמן אחרי סינון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במרץ 2022 בשעה 21:23
מרתיחה חבילת פסטה בסיר. מכניסה את הפסטה רק שהסיר עם המים רותח!!! מוסיפה קצת שמן שלא יידבק ומלח אחרי זה מוציאה ומסננת שהפסטה מוכנה. סוד- מפזרת טיפה אבקת מרק מעל הפסטה ומערבבת לרוטב- מטגנת קצת בצל עם שום מוסיפה חבילה של עגבניות מרוסקות +קופסא קטנה של רסק עגבניות מרוכז מוסיפה מעל סוכר ונותנת לזה להתבשל אחרי מוסיפה פפריקה, מלח, פלפל שחור, מרק עוף, צילי גרוס, כמון ומערבבת מוסיפה בסוף כוס מים רותחים ומערבבת כשזה מוכן מערבבת את הפסטה עם הרוטב וזה יוצא מושלם! בהצלחה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך