אפשר לאכול כל גבינה אם היא מותכת? מתגעגעת לטבול מחמצת בקממבר בתנור עם שום, דבש, שמן זית ורוזמרין 😍😍 ובכלל נגיד פסטה עם גורגונזולה ברוטב וכאלה זה סבבה? מותך
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במרץ 2022 בשעה 07:15
לא. אסור גבינות קשות וכחולות.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במרץ 2022 בשעה 07:22
אני חושבת שאם זה עובר חימום אז מותר, אבל תבדקי אותי בבקשה. כי אני מבינה מהפוסט שאת מתכוונת לבשל או לאפות את זה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במרץ 2022 בשעה 07:47
רק גבינות עם עובש אסור לאכול בשום צורה. כל שאר הגבינות מותר אחרי חימום טוב. זה ממשרד הבריאות - מבין הגבינות המיוצרות מחלב מפוסטר כדאי להימנע מגבינות בשלות (גבינות עובש) כמו ברי, קממבר, גורגונזולה ורוקפור. כמו כן כדאי להימנע מגבינות כמו פטה, צפתית ובולגרית בשל ההשריה במים שעלולים להכיל חיידקים. את כל הגבינות הללו אפשר לצרוך לאחר בישול יסודי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במרץ 2022 בשעה 12:16
אז אני מבינה שאפשר לאכול גבינת קממבר אפויה? אופים אותה עד שהיא מותכת ממש בגדול וזה מושלם 😍

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך