חותכת בצל גמבה ואם את אוהבת חריף אז אפשר גם פלפל חריף , נותנת להם להתבשל במחבת עד שזה קצת מתחיל להתרכך , מוסיפה מלח פלפל כמון (ממש נגיעה של כורכום בשביל הטעם) ושום גבישי מערבבת הכל ביחד
לוקחת רוטב טריאקי 2 כפות, כף סויה ו2 כפות צילי מתוק מכניסה גם לתוך המחבת מערבבת קצת מוסיפה רבע / חצי כוס מים (לפי העין) מכניסה רצועות עוף חתוכות מערבבת ונותנת להם להתבשל תכסי את המחבת (לא עד הסוף - תשאירי פתח קטן) ונותנת להכל להתבשל יחד עד שזה מצטמצם כל 10 דקות תערבבי ככה שהכל יתבשל מכל הצדדים , וזהו וזה מוכן
משתמשת פורטי15 במרץ 2022 בשעה 12:34
2 בצלים
1 גמבה אדומה 1גמבה כתומה1 צהובה
2גזרים
1פילפל חריף
1קופסת שימורים של תירס קטן
חבילת פטריות טריות
חזה עוף
תבלינים: פילפל שחור מלח קצת טבקת מרק עוף
סויה. טאריאקי.צילי מתוק
אופן הכנה.
לחתוך את כל הירקות לרצועות
לטגן קודם את הבצלצואז להוסיף את הפטריות ואזתתירס ואז את שאר הירקות
לשים תבלינים ואז את הרטבים