☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1061361
משתמשת פורטי
14 במרץ 2022 בשעה 19:58
בנות איזה משחה מורחים לטחורים והאם זה עוזר? יצא לי טחור ראשון .. שבוע 27+6
הריון ולידה
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
14 במרץ 2022 בשעה 20:04
.
משתמשת פורטי
15 במרץ 2022 בשעה 04:30
מישהי עזרה ???
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
9 ביוני 2018 בשעה 18:53
וואי לא יכוןה לראות או לשמוע את בעלי פתאום מרגיש לי שכל דבר שאומר או עושה עושה לי חשק לחנוק אותו איזה בלאגן
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
26 ביולי 2018 בשעה 08:45
התייעצות 😰😰 נשבר לי חלק מהשן שיש לי בה סתימה ואני ממש סובלת מכאבים יש לי מה ללכת לרופא לרופא שיניים הוא יטפל בי אני בשבוע 11
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
14 בינואר 2019 בשעה 18:00
אוטוטו בן חמישה חודשים לא נרדם בלילות עד כה היה נרדם בקלות תוך כמה דקות וכבר יומיים בכי הסטרי ולא נרגע גם אחרי שעתיים של בכי , ממש סיוט להרדים אותו , בדקתי את כל הגוף הוא בסדר עייף מאוד ומת להרדם אבל בוכה את הנשמה שלו🤦♀️🤦♀️
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
18 במאי 2020 בשעה 09:48
מאכלים שמשמנים את התינוק וגם בריאים? רעיונות??
אמהות
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
20 במאי 2020 בשעה 03:20
הפרשות חומות (אין תמונה) היי חודשיים וחצי אחרי לידה (קיסרית) אתמול בערב הייתה לי הפרשה חומה צמיגית גדולה. האם זה תקין??? קרה כבר למישהי??
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
29 ביוני 2020 בשעה 19:06
עזרה (הנקה+תמ״ל) לא אוכל טוב בנות הילד שלי אוטוטו בן 3 חודשים, מאז הלידה אני משלבת לו תמ״ל עם הנקה או בקבוק עם חלב אם שאוב...לאחרונה הוא עושה לי הרבה בעיות עם האוכל, מתחיל לאכול ברגע שעוצר לגרפס זהו לא מצליחה יותר להמשיך להאכיל אותו ויוצא שלפעמים בקבוק אחד הוא אוכל שעה כאשר כל פעם אני ״דוחפת״ לו את הבקבוק... אני מקפידה על האכלה כל 2.5-3 שעות ומנסה גם לא להכריח אותו אבל זה נהיה סיוט...לפעמים מרגישה שחלב אם אוכל יותר טוב לפעמים רואה שהוא צורח ואז נרגע רק כשנותנת ציצי...הוא גם לא ישן טוב במהלך היום, ישן בין 20 דקות ל-40 דקות כל פעם לפעמים שעה שזה המקסימום...הוא גם אוכל ממש לא רגוע, כל הזמן מסובב את הראש, מזיז את הבקבוק עם הידיים...אני כבר אובדת עצות... הוא גם מאז שנולד היה עושה בעיות עם אוכל אבל אז היתה תקופה שנרגע ועכשיו שוב, הוא לא פולט אז לדעת הרופאה אין לו רפלוקס, לגזים אני נותנת סימיקול ולפני שבוע התחלתי גם עם ביוגאיה כי חשבתי אולי הוא סובל מכאבי בטן 🤷🏻♀️... למישהי זה קרה / קורה?
אמהות
💬
10 תגובות