אז... פורים... מורה בבית הספר... שבוע 14 (אף אחד לא יודע על ההריון.. עוד מוקדם לספר בבית הספר..).. הריון שני שאחרי הראשון לא ירדתי במשקל... אני 95 קילו עכשיו.. דובה.. ועכשיו.. אני נפוחה כמו בלון.. אנחנו מתחפשות למעשה ב 5 בלונים.. ועל כולן החצאית יושבת יפה.. אני נראית כמו גביע גלידה שעבר תאונה.. לא, אבל באמת.. זה נראה עליי כמו בדיחה... ואני היחידה המלאה בחבורה שלנו.. ואני כל כך מפדחת ללכת מחר ככה לבית הספר.. זה כל כך לא מחמיא לי... פשוט בא לי לבכות ... אוף.
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות👍1 לייקים

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במרץ 2022 בשעה 22:55
תאהבי את מי שאת! מאחלת לך שתלמיד או תלמידה עם ביטחון עצמי נמוך בנוגע למראה שלהם יסתכלו עלייך ויקבלו השראה!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 במרץ 2022 בשעה 04:31
מאמי זה קורה אני כל החיים הייתי רזה מההורמונים שהזרקתי וחוסר איזון הורמונלי, וכדורים, ושהפסקתי גלולות הכל עליתי 28 קילו זה מלא בשבילי ואני נמוכה ונכנסתי עכשיו להיריון. קודם את בהיריוו תזכרי את זה תרגישי טוב עם עצמך אם תרצי לעשות משהו זה שלך! אל תעשי משהו שלא נוח לך תגידי להן שלא מתאים לך באמת.. רק תחשבי אם תרגישי בנוח אחר כך ותאהבו לא להיות חלק מזה שלא תתחרטי ❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 במרץ 2022 בשעה 09:24
ואי כמה אני מזדהה איתך פשוט מבאס שאנחנו ככ מתעוותות בהריון אני כל שנה מתחפשת והשנה הודעתי לבעלי שאני לא מסןגלת להסתגל על עצמי במראה ולהצטלם לכן החלטתי השנה לא להתעלל בעצמי גם ככה אנחנו הורמונליות עוד משהו אחד שיכול לעודד אותך זה המחשבה שאת יוצרת חיים תחשבי כמה היו מתחלפות איתך ותחשבי על הרגע בו את מגדילה את המשפחה שלך והופכת את החלום למציאות פרטית שלך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 במרץ 2022 בשעה 09:48
נכון שברמה האישית זה מלחיץ ומביך... אבל רק תחשבי על כמה שאת מעצימה - בין אם במודע ובין אם באופן לא מודע- את התלמידות שלך שמרגישות כמוך. תחשבי על תלמידה מלאה, שחושבת אלף פעם על כל בגד שהיא לובשת, שמתביישת בעצמה... והיא באה ורואה את המורה שלה כאחת בין כולן- מתהלכת בגאווה בתחפושת ומפיצה שמחה ואווירת חג. תחשבי איזו דוגמה טובה את, שאת לא נותנת למבנה הגוף שלך להחריג אותך, וכמה ביטחון זה עשוי לנסוך באותה ילדה שבשנה הבאה תיזכר בך ותתחפש למה שבא לה, בלי לדפוק חשבון!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות