כןןןן פסטיצ'ו-
מרתיחים חבילת פסטה שתהיה אל דנטה לא לגמרי מוכנה. אני אוהבת עם המסולסלת כי היא יוצאת קריספית למעלה, אבל אפשר כל פסטה בעיקרון.
מוסיפים 500 גרם גבינה לבנה, 50 גרם חמאה מומסת, 4 ביצים, מלח, פלפל וכורכום.
ואז אפשר להוסיף כל סוג גבינה שיש במקרר וכמה שיותר סוגים יותר טוב. בהריון חוץ מגבינות עם עובש כל גבינה מחוממת אפשר לאכול.
לפעמים אני מוסיפה לתערובת פטריות חתוכות זה גם ממש משדרג.
מכניסה לתנור ל180 מעלות עד שנהיה שחום יפה למעלה.