כדורי שוקולד.
מכינות עם חמאה או שמנת מתוקה?
מה לעשות כדי שהסוכריות הדבקו?
אשמח למתכוו מוצלח 🙏
אוכל
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי12 במרץ 2022 בשעה 16:37
אני מכינה עם פתיבר, חלב ושוקולד פרה (ממרח).
על שרוול של פתיבר, בערך ¾ כוס חלב ובערך קופסא של הממרח שוקולד אחרי שחיממתי אותו בערך חצי דקה במיקרוגל כדי שיהיה יותר קל לעבוד איתו. אך התערובת יבשה אני מוסיפה חלב ואם רטובה מידי אני מוסיפה עוד קצת פתיבר.
משתמשת פורטי12 במרץ 2022 בשעה 16:40
חמאה
משתמשת פורטי12 במרץ 2022 בשעה 16:42
תודה
משתמשת פורטי12 במרץ 2022 בשעה 17:54
כדורי שוקולד פרווה-
חצי מרגרינה (צהובה לאפיה ובישול)
חצי כוס מים
3 כפות קקאו
2 כפות שוקולית
1 כף נס קפה
8 כפות סוכר
להמיס הכל ביחד על הגז לא על אש גבוהה עד שהמרגרינה נמסה.
שרוול ביסקוויטים ועוד 4 יחידות נוספות לגרוס לפי איך שאוהבים
לשפוך את השוקולד שיצרנו לביסקוויטים הגרוסים לערבב ביחד וליצור כדורים
השומניות כבר תדביק את הסוכריות❣️