שאלה שמסקרנת אותי, אתן אומרות לבעלכן מה לעשות בבית? או שהוא יודע לבד מה לעשות (הכוונה מגדיל ראש ומבין מה לעשות)? בעלי מעלה לי את כל העצבים בגוף אומר לי את לא אומרת לי מה לעשות אז איך אני ידע, משחק אותה ראש קטן. אומר תבקשי עזרה תגידי מה צריך אני לא יודע לבד, לא עצבים? לא תתפוצצו? לא מסוגלת כבר לעשות הכל לבד, למה?!? ולא משנה כמה פעמים אני מדברת איתו!!!
הריון ולידההריון ולידה
💬20 תגובות

תגובות (20)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 במרץ 2022 בשעה 13:08
ואי כל כךךךך מבינה אותך !!! אין מעצבן כזה ! תגידי תודה שלפחות הוא עושה שאת אומרת.. בעלי גם על זה מוצא דרכים להתבכיין ולדחות את הקץ
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 במרץ 2022 בשעה 13:10
זה גם אצלנו ככה, אבל בן זוג שלי כן משתדל. אפילו שלחתי לו איזה פוסט פעם על ״עומס מנטלי״ שמוטל על האשה, שזה לנהל את הבית ולזכור מה צריך לעשות, בזמן שהגבר מחכה שיגידו לו ולא חושב על הדברים האלה בכלל. היו לנו כמה שיחות על זה, אני לא אומרת שזה השתפר לגמרי, לפעמים עדיין הוא כמה ימים לא עושה כביסה למרות שיש לו זמן ולי אין, ואני צריכה להגיד לו לעשות כביסה והוא שואל אותי איזה (מה איזה? תסתכל מה יש בסל ולפי זה תעשה!) אבל הוא כן יוזם נגיד לשטוף כלים כשאני לא אומרת לו או לזרוק את הפח, ואפילו פעם הזמין איש מקצוע מיוזמתו להתקין אינטרנט יותר טוב (בדרך כלל אני אחראית גם להזמין אנשי מקצוע עם משהו מתקלקל). וכמובן הוא מתגאה בזה חחח כאילו איזו הפקה זאת להזמין איש מקצוע. בקיצור זה תהליך ארוך והגבר צריך להבין שיש דבר כזה עומס מנטלי וניהול הבית שהוא עבודה בפני עצמו. אתה לא צריך לחכות שיגידו לך מה לעשות אלא להסתכל מסביב ולראות מה צריך לעשות. אם הוא לא רוצה ללמוד ולהתאמץ זו כבר בעיה אחרת.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 במרץ 2022 בשעה 13:19
בן זוגי עושה יותר מידי 🤣 לפעמים לא בדרך שלי וזה מטריף אותי כי לסדר אחריו זה גם עבודה.. היו לנו לא מעט ריבים שאני מבקשת לעשות בדרך מסוימת כדי שדברים שונים לא יפגעו, לאט לאט ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 במרץ 2022 בשעה 13:21
לפחות יש לו נכונות. אל תתעצבני זה לא יעזור, פשוט תשאירי לו מטלות יומיות. אל תקחי הכל על עצמך

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך