☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1058006
משתמשת פורטי
10 במרץ 2022 בשעה 21:26
בן שנה ו5 חודשים, התחיל להץעורר בלילה!!!! כל לילה מתעורר בבכי ואחכ עד שמרדימים אותווווו🤦🏻♀️ יש איזה קפיצת גדילה או משו בגיל הזה?!
אמהות
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
25 באוקטובר 2017 בשעה 23:31
ריבוי תנועות עובר אני שבוע 28 מרגישה את העוברית שלי המון פעמים זזה זה נוראמלי במיוחד בלילות
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
11 באפריל 2018 בשעה 21:09
זירוז טבעי היי יש לכן רעיונות לזירוז טבעי חוץ מסקס והליכה
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
14 במרץ 2019 בשעה 19:24
אכילת יתר לתינוק בן חודש וחצי? אני יודעת שהנקה זה לפי דרישה אבל יכול להיות שהבן שלי אוכל יותר מדי? הוא בן חודש וחצי ומשלוש הוא אוכל ונרדם עלי, ברגע שנרדם ואני מנסה להוריד אותי ממני הוא מתחיל לצרוח ומנסה לאכול שוב. הוא התחיל לפני שעה בערך לאכול שוב (התייאשנו מלהרגיע אותו בדרך אחרת כי נראה רעב) ואכל עשר דקות ועשה גרעפס והיה נשמע שהוא ממש מנסה להקיא אבל אחרי דקה נרגע וחזר לאכול כאילו הרעבתי אותו. אני מפחדת שככל שאוכל יותר נהייה לו יותר כאבי בטן, לא יודעת אם להגביל אותו או לתת באמת לפי דרישה בלתי נגמרת.
אמהות
💬
33 תגובות
משתמשת פורטי
24 בנובמבר 2019 בשעה 12:01
האם מותר לק ג'ל בהריון? האם מותר לק ג'ל בהריון?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
10 בדצמבר 2019 בשעה 15:39
בעזרת ה' שכל מי שחפצה בהריון שעוד השנה תיקלט להריון ותצא עם בייבי ונאמר אמן,אמן.
הריון ולידה
💬
16 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
12 באוגוסט 2020 בשעה 07:29
חייבת עצה חכמה. אני גרה באור יהודה .אני חושבת על העתיד שלי ועל רמת החינוך פה וממש לא בא לי לגור פה.מה גם שלדעתי האוכלוסייה פה די פרימיטיבית ולא מתורבתת .כולם פה לרוב ערסים.בתי הספר פה עת הפנים.אמנם נבנית פה שכונה חדשה עם אוכלוסיה חדשה.אבל עדיין קשה לי מאוד להיות מקושרת לעיר הזאת.העיר הזאת ממש לא משקפת את מי שאני .על הדרך שאני מגדלת את הילד שלי צוחקים עליי ועליו וקוראים לו"אשכנזי".מה אשכנזי?!זה שאני רוצה שהילד שלי יהיה ישראלי בלח השטויות הפרימיטיביות האלה של מאיפה הגענו.בקיצור ,איך אני יכולה לשכנע את בעלי לעבור לעיר אחרת?(לדעתי הוא לא רוצה לעבור לעיר אחרת בגלל שההורים שלו גרים כאן).בבקשה,זקוקה לעצה חכמה.
אמהות
💬
14 תגובות