איך עושים טעימות לתינוק? אשמח להסברים מפורטים טוחנים את זה או שמוכרים או שגם וגם ממה מתחילים חייבת עצות והסברים
אמהותאמהות
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 במרץ 2022 בשעה 09:14
3 ימים טעימה לירק/פרי. נותנת ממש בקטנה בכפית. זה נטו לשלול אלרגיה. עדיף להתחיל מתפוח אדמה או קישוא. את יכולה לאשות או לחמם בסיר עם מים. אחרי 3 ימים ירק אחר וכך הלאה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 במרץ 2022 בשעה 09:44
אלינורי תודה אהובה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 במרץ 2022 בשעה 11:53
מתחילים מגיל חצי שנה! הטבלה הזו לא מעודכנת בכלל... קודם התינוק מגיע למוכנות מבחינת הגיל, יציבה של הראש והגב והתעניינות באוכל. כשיש את כל זה אפשר להתחיל.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 במרץ 2022 בשעה 11:55
מגיל חצי שנה זורמים עם התינוק כי הקיבה שלו כבר מוכנה למוצקים. נותנים בד''כ בהתחלה ירקות, עדיף כל יום ירק אחד ולא יותר כדי שהוא ירגיש את הטעם של הירק ואחרי שכבר טעם כמה ירקות אפשר לשלב לו אותם ביחד למרק. את מבשלת/מאדה את הירק ואז טוחנת ומגישה בכפית. יש גם שיטה שנקראת בייבילד שזה לתת לתינוק להחזיק לבד ביד את הירק/הפרי והוא מתנסה בעצמו. כל אחת ומה שמרגיש לה זורם.. אני עשיתי את שתי השיטות במקביל. אלרגנים נותנים כפית אחת בלבד במשך 3 ימים (בוטנים, ביצים, שקדים, אגוזים וכו'.....)

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך