מתחילה טעימות ולהבנתי בהתחלה נותנים ממש מעט 2-3 כפיות, איך לשמור את העיסה? במקרר ? כמה זמן ואיך אתן מחממות למחרת? או כל יום להרתיח ירקות? אשמח לפירוט. תודה לעונות.
אמהות
💬1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי3 במרץ 2022 בשעה 21:10
נותנים אפילו פחות מזה. אני נתתי ביום הראשון רק ככה עם האצבע. ביום השני כפית בערך. מכיוון שאי אפשר להכין כמות של כפית חח אז אין מה לעשות נזרק מזה הרבה. נגיד תעשי חצי תפוח אדמה ותשמרי במקרר ואחר כך תחממי במיקרו ממש כמה שניות. שיהיה פושר. אני נתתי כל ירק יומיים סך הכל. פשוט תכיני חצי ירק כל פעם. אפשר אפילו רבע כזה. זה ממש מספיק