☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 1049786
משתמשת פורטי
2 במרץ 2022 בשעה 14:48
עברתי טסט ואני לא צריכה מלווה,כמה זמן עד שאקבל רישיון ואיך זה הולך, והשלט נהג חדש אני צריכה לקנות אוו שהמורה מביא
הריון ולידה
💬
4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי
2 במרץ 2022 בשעה 15:16
מקבלת אותו לבית ? או מהמורה
משתמשת פורטי
2 במרץ 2022 בשעה 16:13
בגדול רוב המורים נותנים אבל לא חייבים מקסימום אפשרי לקנות ממקס סטוק/תחנת דלק תמיד יש. לקבל רישיון לא זוכרת כמה זמן יש לי 10 שנים רישיון 😅
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
6 ביוני 2019 בשעה 18:16
שאלה מביכה אבל מסקרנת אם אני משתמשת בויברטור, העובר מרגיש את זה? או נהנה?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
17 ביוני 2019 בשעה 10:07
בצקות אחרי לידה 3 ימים אחרי לידה. ניהיו לי בצקות בכפות רגליים בעיקר.. הרבה יותר ממה שהיה לי לפני הלידה נורמלי? יש דרך להתמודד?
אמהות
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
13 באוגוסט 2019 בשעה 17:06
טבריינית צריכה המלצה לעגלה זולה טיולון שתעלה גג עד 200. לא באה לי לקחת את הטיולון שיש לי מבאר שבע. אם יש מישהי שיכולה למסור לי ל-3 ימים אשמח מאוד
אמהות
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
30 בספטמבר 2019 בשעה 16:33
שונאת אותם כבר!!!! ההורים של בעלי מעירים לי את הילד משינה ואם הוא ישן תמיד אומרים לי "עוד פעם הוא נרדם" או "למה את מרדימה אותו רק 8 " וחמי מעשן ואז נוגע בו ןכשמעירים לו הוא אומר ככה אני גידלתי אתכם!! הילד בן 4 חודשים. 4 חודשים שאני סותמת ורבה עם בעלי כשחןזרים הביתה...למה לא הערת להם וכאלה...כי הוא מעיר ממש בעדינות שגורמת.להם לצפצף על מה שאנחנו אומרים. שמתי לזה סוף..התחלתי לייבש אותם. תשטוף ידיים לפני שאתה נוגע בו עם הסיגריות ואני מבקשת לא להעיר משינה!!!
אמהות
💬
16 תגובות
משתמשת פורטי
13 בספטמבר 2020 בשעה 05:45
מי שפיר בטפטופים? מרגישה כאילו משהו מטפטף ממני שבוע 38 אבל ממש בקטנה שמתי רגע בד יבש לראות אם מתלמלא מצד שני כל הלילה הייתי בשירותים פיפי בלי הפסקה ואני לא יודעת אם זה פיפי שבורח למרות שעשיתי פיפי לפני 10 דק בקיצור מישהי חוותה?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
15 בדצמבר 2020 בשעה 07:39
היי שבוע 6 ויש דימומים חומים כבר כמה ימים הייתי אצל רופא לפני יומים עשו לי בדיקות ובדיקת אולטרסאונד ראו שק הריון וחלמון בדיקת בטא אחרונה יצאה 6047. יש לי שוב בדיקה ביום ראשון לדופק. למשהי זה עוד קרה?
משוערות יולי-אוג׳ 2021
💬
7 תגובות