כל ירק שלושה ימים (לשלול אלרגיה)
שמה את הירק עם מים ומעט מלח ועל הגז עד שמוכן ואז מועכת שיהיה רך בלי גושים.
ירקות - תפוח אדמה, גזר, קישוא, דלעת, סלק, בטטה.
משתמשת פורטי28 בפברואר 2022 בשעה 22:26
טעימות עושים בלי תבלינים ובלי מלח. פשוט בסיר מים או באידוי.
בשעות הבוקר למקרה שאם תתפתח אלרגיה אז המרפאות עדיין יהיו פתוחות. מתחילים מירקות ניטרליים ומימיים (כמו קישוא/דלעת) ולאט לאט עוברים לירקות מתוקים (גזר/סלק) ופחמימותיים (תפו"א/בטטה).
ביום הראשון נותנים חצי כפית, ביום השני כפית, וביום השלישי 2-3 כפיות. רצוי בערך שעה וחצי לפני הארוחה הבאה